Ablacımmmm çok teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Eline su dökememYaaaaaaMuhteşem olmussss ayy çok sevindim periskobalim harika yapmissin yaşasın kiraz kardesligiii
Harikaaaaa olmuş periskobaliimmmEline su dökememlımmmmmm ugraştım işte bukadar çıktı
Teşekkür ederim balımmmm
Çok teşekkür ederim canım canoooomHarika olmuş perişkom ellerine sağlık. Beklediğimize değdiBol şans diliyorum
Teşekkür ederim kuzum benimmEllerine sağlık pericim çok şeker çok güzel görünüyorlar,başarılar diliyorum
Kuzumm çok teşekkür ederimCanımmmmm marifetli arkadaşım bu nasıl bir güzellik böyle yaaa harikasın ellerine emeğine sağlıkkkk
Bu tarifi nasıl kaptırdın ya senYaaaaaaMuhteşem olmussss ayy çok sevindim periskobalim harika yapmissin yaşasın kiraz kardesligiii
İlk sosyalim yapmıştı zaten canımBu tarifi nasıl kaptırdın ya sen
Tamam o zaman. Kiraz sapı mı taktın onlara gerçekten?İlk sosyalim yapmıştı zaten canım
Geçen yıl ben yapmıştım kuzum,onu görmedin mi aşk olsunBu tarifi nasıl kaptırdın ya sen
Fındık büyük, beyaz leblebi daha küçük o yüzden canimcimTamam o zaman. Kiraz sapı mı taktın onlara gerçekten?
Ya gerçekten insanın içi açılıyor baktıkça, da niye beyaz leblebi?
Fındık falan olsa kurabiye için daha lezzetli olmaz mı hani leblebi sert ya ondan soruyorum, affola.
Ben geçen yıl yeni üyeydim belki görmüşümdür ama şimdi hatırlayamadım kiGeçen yıl ben yapmıştım kuzum,onu görmedin mi aşk olsun