• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralik ev+sineklik

hayallerbedavaa

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
131
81
298
Merhaba hanımlar,konuya uygun yer bulamadım buraya yazıyorum insallah doğrudur. Bir sorum olacaktı. Kirada oturuyoruz,camlara sineklik yaptırdık. Fakat ev sahibine ait oluyor bu masraf dediler biz bilmiyorduk yaptırırken,sokup goturemeyecegimiz için ev sahibine aitmis:) şimdi biz yaptırdık ama kendimiz ödedik. Ne yapmamız gerekir acaba. Ben yeni kirada oturduğum için böyle şeyleri bilmiyordum da.

Biz eski ev sahibimize demiştik. Yaptırırsanız kendiniz yaptırın giderken de söküp görürsünüz demişti. Nereye götüreceksek 👊🏻

Merhaba hanımlar,konuya uygun yer bulamadım buraya yazıyorum insallah doğrudur. Bir sorum olacaktı. Kirada oturuyoruz,camlara sineklik yaptırdık. Fakat ev sahibine ait oluyor bu masraf dediler biz bilmiyorduk yaptırırken,sokup goturemeyecegimiz için ev sahibine aitmis:) şimdi biz yaptırdık ama kendimiz ödedik. Ne yapmamız gerekir acaba. Ben yeni kirada oturduğum için böyle şeyleri bilmiyordum da.
Yaptırırken ev sahibiyle anlaşıp yaptırsaydınız dediğiniz doğru da, şimdi ev sahibi dese ki “ben istemiyorum” haklı...

İyi de madem yaptırıyorsunuz baştan söylemeniz gerekirdi. Şimdi ev sahibi benim bütçem yok yaptıramayacağım derse ne yapacaksınız ?
Yukarıda mesajımda bunu söylemem gerektiğini bilmiyordum demiştim aslında ama gözden kaçmış sanirim. Zaten ben cebimden ödedim bunda bir sorun yok😊

Bastan söyleseydiniz ev sahibi kabul ederdi veya en azindan yari yariya yapalim diyebilirdi.

Sahsi kararla yapip ev sahibine atamayiz yükü.
Benim kiracim jakuzi yaptirmis. Ben bunu sökemem kiradan kesicem dedi. Dedim ben senin jakuzini odeyemem. Benim degilki senin evinde dedi. Iyi dedim jakuzinin masrafini karsilayacagim. Evim jakuzili oldugu icin de kiraya 500 tl zam. Sen bilirsin.

Bastan soylese yari yariya kabul ederdim.
Dusakabin kotu vaziyette olsa komple de kabul ederdim. Emrivaki hosuma gitmedi.

ev sahibinizle görüşün ''haber vermemiz gerektiği aklımıza gelmedi ilk kez kirada oturuyoruz kabul etmezseniz sağlık olsun'' deyin tatlı bir ifadeyle. artık ne çıkarsa bahtınıza.
sizinde aklınızda bulunsun evde taşınmazlarda yapılacak olan her türlü tadilat ve değişiklik ev sahibine aittir, yapılmadan önce bilgi verilmesi gerekir.

edit: eski konuymuş çoktan hallolmuştur :KK53:

Back
X