kiralık ev için perde

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.494
kızlar merhaba. benim düğünüme daha cok var fakat ben kiraya evleneceğim ve başkasının evi için perde diktirmek istemiyorum hazır perdelerde çok hafif duruyor sadece stor taktırıp fon alsam nasıl olur sizce ??

Bende kiraya çıkıyorum canım ama başkasının evi için perde yaptırıyorum mantığında değilim çünkü o evde benim eşyalarım olacak ve ben kullanacağım. Öyle düşünsem evime sıfır eşya da almam başkasının evi için koltuk almış olurum Tabi fazla da abartıya kaçmadan ölçüsüne göre yaptırmayı düşünüyorum. Uygun fiyatlara çok güzel işini görecek perdeler var. Bence biraz gez araştır. Kafana göre bulacağını düşünüyorum.[/QUOTE]

Olmaz oyle dıktırde duvardan duvara olsun boyu da yere kadar olsun kı snrakı evıne gre ayarlayabılesın perdesız eve en guzel esyaları da kysan guzel grunmez

doğru diyosunuz duvardan duvara en mantıklısı galiba bembeyaz yerlere kadar olan perdeleride cok seviyorum

ben de kiralık eve gelin oldum zebra storlardan aldım tüm pencerelerime, çok memnunum

ayrıca salonuma fon yaptırdım aşağıda fotoğrafı var, bu perdenin kahveli yeşillisi :)

Eklentiler

• fon perde.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 216
ben de kiralık eve gelin oldum zebra storlardan aldım tüm pencerelerime, çok memnunum

ayrıca salonuma fon yaptırdım aşağıda fotoğrafı var, bu perdenin kahveli yeşillisi :)

ama böylede çok tatlı olmşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…