Eki Görüntüle 925706 Eki Görüntüle 925707 Eki Görüntüle 925708
Benimde kına kıyafetim böyleydi, ilgilenen olursa mesaj atabilirler. 1.5 saat giyildi 36 bedendir, 38 bedenede olur fiyatı 200 Tl'dir.
Benimde kına kıyafetim böyleydi, ilgilenen olursa mesaj atabilirler. 1.5 saat giyildi 36 bedendir, 38 bedenede olur fiyatı 200 Tl'dir.
Ben istiyorum canim 36beden lazim sendeki ne renk ve kac lira?salvarli mi etekli mi?
36 beden sana resim yollayayım şalvarlı.herkes bayılmıştı
Teşekkür ederim fiyat konuşulur tabiki 400 Tl' ye almıştım.
Sana cok yakismis canim ben aslinda kirmizi dusunmuyorum bulamazsam sana donerim
Teşekkürler canım.Bol şans.satmayı düşünmüyordum ama aklıma soktun satıyoruuuuummm :) takas yaparsam daha mutlu olurum :)
Teşekkürler canım.Bol şans.satmayı düşünmüyordum ama aklıma soktun satıyoruuuuummm :) takas yaparsam daha mutlu olurum :)
Burdan elde ettiğim parayla bebeğime mama sandalyesi alıcam.
Mama sandalyeside 75 TL
Fazlasında gözüm yok.takasıda bebekle ilgili bişeyle yapabilirsim zaten.
Amacım ihtiyacı olana ulaşmak zaten canım sorun değil.Demet akalının bindallıcısından almıştım biliyor musun :)
Tatlım sen istanbulda mısın ?
Harikaben bursada yasiyorum canim
selam. umarım istediğin gibi bulursun. ben ablamın bindallısını tavsiye edicem.
beğenirsen mesaj atarsın. şimdiden mutluluklar
Eki Görüntüle 778942 Eki Görüntüle 778943
Bu bindalli satildi mi bendeni nedir tugba_aktas52@hotmail.com bu mail adresim satilmadiysa yazar msn ayrintilari ve fiyat nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?