kiralık Bindallı arıyorum

Merveanlr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
5
6
86
29 ağustos kına gecesi için ankara. beden 38 bindallı arıyorum kızlarrr yardımm. :)

Son düzenleme:
selam. umarım istediğin gibi bulursun. ben ablamın bindallısını tavsiye edicem.
beğenirsen mesaj atarsın. şimdiden mutluluklar

merhaba bindallı güzel ama ablanın bedeni kaç acaba ben normalde elbise olarak 38 giyiyorum ama bilmem bana olur mu? Kaça kiralamayı düşünüyor acaba bana bilgi verir misin? şimdiden teşekkür ederim.

selam beğendiğine sevindim. ablam 38 beden giyiyor. boyuda 1,68 olması lazım. kararını verirsen 50 tlye satabiliriz.

şalvarlı. kınada fazla fotoğraf çekememişiz malesef. o yüzden fazla foto yok

satılmadı. izmirdeyim. alıcıya ptt kargo ile göndermeyi düşünüyorum

Merhaba kizla elinde etekli bindalli olan var mi yesil veya mir renk tercihim ama baska renkleri de dusunebilirim satilik veya kiralik olmasi onemli degil

Arkadaşlar bindallı isteyen varsa banada ulaşabilirler.resim yüklerim.Şuanda hurçların birinde arayıp bulmam lazım :)

Arkadaşlar bindallı isteyen varsa banada ulaşabilirler.resim yüklerim.Şuanda hurçların birinde arayıp bulmam lazım :)

Ben istiyorum canim 36beden lazim sendeki ne renk ve kac lira?salvarli mi etekli mi?

Benimde kına kıyafetim böyleydi, ilgilenen olursa mesaj atabilirler. 1.5 saat giyildi 36 bedendir, 38 bedenede olur fiyatı 200 Tl'dir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…