Sude de kötü biri olacak bence Defne ondan da cekecek. Aynanın karşısında konusurken sinyalini verdi bence.Bu bölüm fena değildi.Ama laflar hep birbirini tekrarlıyor sinir oluyorum.Sude bence de küçük durmuş.Hiç olmamış Sinan`a.Sinan zaten ona aşık değilmiş ki.Yine Defne`nin peşine düşecek bence.
Bu bölüm fena değildi.Ama laflar hep birbirini tekrarlıyor sinir oluyorum.Sude bence de küçük durmuş.Hiç olmamış Sinan`a.Sinan zaten ona aşık değilmiş ki.Yine Defne`nin peşine düşecek bence.
bence hic bakma birsey kacirmis olmazsinDaha izleyemedim fırsat bulup.yarın bakarım artık.
Aynennn!!ömer cok güzel bakiyor yaama bu senaryoyla devam ederlerse ne ömerin bakislari nede koris kurtarabilir diziyi
Defenin kayıp ailesi bulunursa bakarsın bu sefer ömerin ailesi ortaya çıkar ölmemiş olurlar.ömerin eski sevgili olayını erken yayına soktular ben daha sonraki zamanlarda olur diye bekliyordum. demek ki yavaş yavaş konu tükeniyor. eski sevgili olayı kapanınca da muhtemelen defnenin kayıp ailesi olayına girecekler.
Defenin kayıp ailesi bulunursa bakarsın bu sefer ömerin ailesi ortaya çıkar ölmemiş olurlar.
Bence de ilk bölümleri daha güzeldi heyecanlı idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?