• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık Aşk Star Tv

geçen bölüm için çok umutluydum ama fös çıktı :(
20'de İz gidecek, bu 19 da 20 için geçiş bölümü olacak sanırım fazla umutlanmak istemiyorum çünkü İz ortalığı karıştırmadan gitmez gibi geliyor.

uzun zamandır resim yüklmediydim

Eklentiler

• öö (2).jpg
    öö (2).jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 112
  • öö (4).jpg
    öö (4).jpg
    53 KB · Görüntüleme: 98
  • öö (1).jpg
    öö (1).jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 114
  • öö (3).jpg
    öö (3).jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 110
  • öö (1).png
    öö (1).png
    510,2 KB · Görüntüleme: 103
......

Eklentiler

• öö (6).jpg
    öö (6).jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 107
  • öö (5).jpg
    öö (5).jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 124
  • öö (9).jpg
    öö (9).jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 105
  • öö (8).jpg
    öö (8).jpg
    51 KB · Görüntüleme: 108
  • öö (7).jpg
    öö (7).jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 108
...

Eklentiler

• öö (10).jpg
    öö (10).jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 116
  • öö (11).jpg
    öö (11).jpg
    75 KB · Görüntüleme: 100
  • öö (12).jpg
    öö (12).jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 102
  • öö (13).jpg
    öö (13).jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 97
ayy ne çirkin ayakkabılardı onlaarr. birde pozlar kesmiyorlar mı söyle muhteşem böyle muhteşem.
şirkete gelmişler çalışanlar konfeti patlatıyor sinan gülümsüyor ömer öylee kazulet gibi duruyor. insan bir sevinir şaşırır bir şeyler yapar. defnenin denizi tanımaması da garip elinden akıllı telefon düşmüyor insan bir google amcaya yazar lan bu deniz kimdir neyin nesidir diye. kızlara kızılay bir turuncu ruj dağıtmış hepsi dönüp dolaşıp onu sürüyor. diğerleri neyse de sude de nude/turuncu ruj ölmüşte kızı gömmeyi unutmuşlar gibi duruyor. azcık renklendirsinler kızın dudaklarını.
bu bölümün bombası korişti kesinlikle. her sahnesine güldüm neredeyse. vurur yüze ifadesi kovdum seni bitanesi :-D. adam %2 ortak ama dünyadan haberi yok. nasılda paraya değer vermiyor çeki çat diye verivermiş.

Arada bir denk geliyorum ama bi ısınamadım ben bu diziye
Neden acaba oyuncularımı sevemedim acep

dans sahnesi dışında güzel şirin bir bölümdü.
ah ben pek bilmem dans diyipte çatır çatır salon dansı yapmak ilginç oldu. kendini karşındakine bile bıraksan en fazla sağa sola salınırsın o ayak hareketleri çıkmaz. ha önceden ders alsalar ki oda dizinin gidişatına uygun değil bir ihtimal olabilirdi.
ayy sude o ne kötü bir elbiseydi. üstüne oturmamış emanet gibi. birde gidip gelip sinana demiyor mu ben sana yardım edicem diye. Allah aşkına ne yardımın dokundu öyle yanında konu mankeni olarak durmaktan başka. yardım dediğin defnenin ki gibi olur.
madem böyle hemen barışacaktınız niye ortalığı birbirine kattınız sevgili sinan ve ömer.
denizin ömerden bu kadar nefret etmesinin nedeni nedir şimdilik anlayamadık. rekabet içinde olabilir ama onun ki başka birşey. geçmişten gelen bir kuyruk acısı olmalı çünkü şuanki nefretinin içi çok boş duruyor. bakalım ilerleyen zamanlarda dolduracaklar mı.

bölümün ortasından azcık baktım bu bölüm çok saçma geldi devamını izlemedim. ne alaka defnenin tasarımını sevgilisinin düşmanına satması.

Back
X