kiralayabilecegimiz ev

beyaz_gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
98
0
36
- Yurtdışı
kizlar ben tesettürlüyüm.. balayi secimi biraz zor olacak.. deniz kenari veya havuza gitsek ben hasema giymesine giyerimde etraftan rahatsiz oluruz nisanlim ve ben.
hemde havuza girilmesi riskliymis. biz dügünden 1 hafta sonra gidecez yinede riskli olurmuki? bide eger denize girmiceksem o zaman o kalabalik tatil köylerinde isim ne diyorum. neden okadar para verelimki.
capris sahin falanda düsündüm ama havuza ayri giriliyo ordada. onuda istemiyorum.
diger yandan uzungöl gibi sakin yerlerde basbasa kalabiliriz cok güzel hem serin olur. ama 1 hafta kalinca acaba cok mu canimiz sikilir diyorum. bide evler falan hep ahsap (otel odasi degil ev kiralamayi düsünüyoruz) temizlik konusunda pek güvenemiyorum.

acaba sizin bildigniz gittiginiz tatil köylerinde böyle havuzlu kiralayabilecegimiz ev falan varmi uygun?

simdiden teskler canlarim

armutlu var yalova da ama tesetturlüler için olan otellerde denıze hep ayrı gırılır zaten bıldığım. bence ımkanınız varsa araabnıza atlayıp karadenız turu yapın sıkılınca baska yere gecın. benım hem okadar cok ıznım hemde aracım yok yoksa cok isterdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…