• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık Aşk Star Tv

Bu bölüm fena değildi.Ama laflar hep birbirini tekrarlıyor sinir oluyorum.Sude bence de küçük durmuş.Hiç olmamış Sinan`a.Sinan zaten ona aşık değilmiş ki.Yine Defne`nin peşine düşecek bence.
Sude de kötü biri olacak bence Defne ondan da cekecek. Aynanın karşısında konusurken sinyalini verdi bence.

Bu akşamki bölüm çok kötüydü diziyi fena bozdular git gide de bozmaya devam ediyorlar.

ömerin eski sevgilisi iz ve ömerin ize tavırları davranışlar hiç tahammül edilicek gibi değildi

Bu bölümü bende sevmedim Defne nin ruhsuzlugunu cok abartmışlar diğer kız ne kadar hayat dolu böyle giderse Ömer İz le yakınlaşır Defne de anca kudurur.:110:

Bu bölüm fena değildi.Ama laflar hep birbirini tekrarlıyor sinir oluyorum.Sude bence de küçük durmuş.Hiç olmamış Sinan`a.Sinan zaten ona aşık değilmiş ki.Yine Defne`nin peşine düşecek bence.

bu bölüm izlemedim geçen bölümden sinan ile sude arasında sanki bişey oldu gibi

bu bölümde ömere o kadar gıcık oldum ki anlatamam.
adamı sanki hiç sevgilisi yokmuş ya da büyük bi ayrılıktan sonra kalbini kapatmış olarak yansıttılar ama şimdi çıkan eski sevgilinin karakterine bak bi de ömerin tavrına bak.
o kadar sinir oldum kiiiiii özellikle o kitabı almasına müsade etmesi benim için son noktaydı. :KK42::KK42:

Daha izleyemedim fırsat bulup.:KK53:yarın bakarım artık. :KK55:

Dizi tat vermiyor artık ilk bölümlerdeki sıcaklığı bir türlü yakalayamıyorum bir de iz çıkardılar hiç sevmedim bu karekteri umarım kalıcı olmaz :/ sude de annesinin küçültülmüşü sanki sinana daha iyi bir kız bulabilirlerdi yaşı da çok küçük duruyor sinanın yanında :KK12: korişle sinan için izliyorum valla diziyi hala onlarda olmasa izlenecek bir tarafı kalmadı bence dizinin:110:

ömer cok güzel bakiyor ya :KK53: ama bu senaryoyla devam ederlerse ne ömerin bakislari nede koris kurtarabilir diziyi

ömerin eski sevgili olayını erken yayına soktular ben daha sonraki zamanlarda olur diye bekliyordum. demek ki yavaş yavaş konu tükeniyor. eski sevgili olayı kapanınca da muhtemelen defnenin kayıp ailesi olayına girecekler.

Dizinin konusu fena değil ama bazı yerlerde saçmalıyor.Sevmedim ben.Hep aşk bilmemne sanki başka bişey yok. Hep aynı tipler:KK12::63:

ömerin eski sevgili olayını erken yayına soktular ben daha sonraki zamanlarda olur diye bekliyordum. demek ki yavaş yavaş konu tükeniyor. eski sevgili olayı kapanınca da muhtemelen defnenin kayıp ailesi olayına girecekler.
Defenin kayıp ailesi bulunursa bakarsın bu sefer ömerin ailesi ortaya çıkar ölmemiş olurlar.
Bence de ilk bölümleri daha güzeldi heyecanlı idi.

Defenin kayıp ailesi bulunursa bakarsın bu sefer ömerin ailesi ortaya çıkar ölmemiş olurlar.
Bence de ilk bölümleri daha güzeldi heyecanlı idi.

dizinin konusu çok kısıtlı aslında kız oğlanı aşık etmeye çalışır aşık olurlar sonra oğlan olayı öğrenir bir süre ayrılık yaşayıp acı çekerler sonra dayanamayıp bir araya gelirler dizi biter. yan rollerinde bir numarası pek bir derinliği yok konuyu uzatacak. serdarla nihal hemen sevgili oldu konu kapandı, yaseminle iso baş göz oldu hemen . şuan iso-yasemin aşkı defne -ömer aşkından daha dikkat çekici bile geliyordur insanlara. mesela güneşin kızları yine aşkı anlatıyor ama bir sürüde gizem var. gerçi oda reyting kaybetmeye başlamış sanırım. tamam bazı gizemler peh bumuymuş senarist bizi saf yerine koyuyor dedirtiyor ama seyirciye daha ilginç geliyordur bence güneşin kızları. çok uzatmadan bu sezon tadında bırakıp bitirmeliler kiralık aşkı.

Son düzenleme:
dizideki derya rolündeki bayan twitter'da fotoğraf paylaşmış işimiz geç bitti ama sizi harika bir 18. bölüm bekliyor diye, ben bu bölüm çok umutlu değilim başka dizi de izlemiyorum kıyaslayabileceğim ama bakalım. Bari şöyle güzel güzel bakışsalar o bile yeter :KK53:

Back
X