Doğuma Hazırlık kirada oturanlar bebek odası yapıyormusunuz???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melegim084

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
10
0
36
Trabzon
mrb arkadaşlar evimiz kira ve bebek odası almayı çok istiyorum ama taşınırken fln nasıl olur diye eşim pek yanaşmıyor ama ilk bebek ve heves de ediyoruz sonuçta sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda neler yaptınız???

mrb arkadaşlar evimiz kira ve bebek odası almayı çok istiyorum ama taşınırken fln nasıl olur diye eşim pek yanaşmıyor ama ilk bebek ve heves de ediyoruz sonuçta sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda neler yaptınız???

bizde her 2 senede tayin görüyoruz nerdeyse bende yaptım bebek odası canım kaliteli alırsan brsey olmaz bırde camlı olmasın

canım bende kırada oturuyorum.10 gune kalmaz oğlusum dunyaya gelecek.benımde ılk bebegım bende cok heves ettım valla agladıgımda oldu ama kırada olunca olmuyo.tasınırken mahfolurlar.sokuluyo tekrar monte edılıyo berbat olur...ben o yuzden mobılya besık bıle almadım.yınede sana kalmıs canım.sımdıden hayırlı olsun

benim daha 7 haftalık bebeğim ama heves olunca şimdiden bakıyorum birşeylere hangi markadan alıyorsunuz bebek odanızı bakalım eşimi ikna edersem alırız yoksa tek yatak alırım heralde

bende 3 yaşına kadar oda yapmayı düşünmüyorum.ev alıp istediğmiz yere tamamen yerleşince oda yapmayı düşünüyorum.şimdilik park yatakla idare edicez artık.

Son düzenleme:
ben askeri lojmanda oturuyorum , oda almadım. mobilya yatak aldım, benim bekarlıktan kalma şifonyerim var , e her odada dolabım da var. o yüzden almadım. 4 yaşına gelince alıcam.

benim daha 7 haftalık bebeğim ama heves olunca şimdiden bakıyorum birşeylere hangi markadan alıyorsunuz bebek odanızı bakalım eşimi ikna edersem alırız yoksa tek yatak alırım heralde

ben angel bebek odasını aldım hakkında forum da var sitede çok memnunum çok kullanışlı canım

biz de kiradayız ve bebek odası almadım. sadece park yatak ve şifonyerimiz var şimdilik. Allah nasip eder kendi evimizi alırsak zaten bir iki yıl içinde almayı düşünüyoruz ozaman odasını 4 4 lük yaparız. bi de ben direk genç odası olarak da kullanabileceği bişey almaayı düşünüyorum birkaç sene sonra. zaten o ara ikinci bebişi falan düşünürsek de bu büyücek ve özellikle diğeri beşikte yatarken bu bebişin de odası olması lazım. ozaman da güzel bi odası olur kızımın. hem böylece kardeş geliyo diye kıskançlık krizine girmez de sevinir belki kaydirigubbakcemile3

cnm heves ediosan al tabiki..ama şöle bi durum var ..Biz aldık bebeğim şu an 4 aylık.ama hala odasına yatıramıorumm..6 aylıken yatıraym diorum ama yatırabilirmym bilmiorum..şimdiki aklım olsa bebk odası yerine beklerdim ve genç odası alırdm..çünkü insan cesaret edemio ayrı odada yatırmya..bu arada bizde kiradaydık taşındık hiç bişi olmadı..benimkde belis hemde çok uygun fiyatı

cnm bende kiradayım işimiz dolayısı ile ama kesinlikle düşünüyorum bakıyorum şimdi hatta....benm ilk bebğim dolayısı ile herşeyi tam takım olsun istiyorum minik prensesimin eğer imkanınız varsa düşünmeyinnn...sonraya bırakırsanız genç odası aliim die beklersiniz bu sefer...hem şimdiki bebek odalarının karyolalarının hepsi büyüyen yatağa sahip...sonrada kullanabiliosun...şahsi fikrmm...kaydirigubbakcemile2

canım kirada oturuyorsunuz diye ilk heveslerinizi ertelemeyin,alın herşeyini..birdaha allah nasip etmeyebilir ve içinizde kalır,olsunn taşınırken yıpransın,nolur kii!!bende kirada oturuyorum,kendi evimiz olduğu halde:((kızımın odasını en güzel şekilde yaptık,2 aydır odasında bile uyuyor:))Rabbim hepinize nasip etsin..

bende kiradayım ama ilk bebeğim, evimdede müsait boş bir oda var o yüzden bebek odasını aldım. maddi durum uygun olduktan sonra ilerki belli olmayan bir tarihte tasınıcazda esyalar eskiyecekte bence pek takılmamak lazım.. insanın içinde kaldığına değmez. uygun fiyatlı bişey alır ileride yenilersiniz yada tam tersi iyisini sağlamını alır tasındıgınız yere götürürsünüz..

benim evde iki oda var müsait ama kararsız kaldım birde şöyle bir durum var allah nasip ederse biz ikinciyi de ilki 3 yaşındayken fln düşünüyoruz yani o zaman ilk bebeğe yaptım ikinciye de yapmam lazım acaba büyüyen yataklardan almasam daha mı mantıklı olur benim için onu yeni doğan kullanır büyüğe çocuk odaası yaparız sonra olur mu sizce öyle
bu arada cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin bebeklerimiz inş.

ayrıca hangi model aldınız bebek odası netten bakmaya çalışıyorum çok değişik modeller var ama buraya gelirmi sorun olurmu görmeden kararsız kaldım o yüzden bilindik mağazalara bakmaya çalışıyorum çilek fln o da pahalı geliyor

merhaba.. ben beşiği büyüyen beşik aldım takimida tamamen beyaz aldım sadece kulpları değişik renklerde.. bende bir bebiş daha düşünüyorum ileride o olunca bu takımı onada kullanabilirim diye cok kız odası yapmadım :) ben izmirde yasıyorum burada baby world diye bir magazadan aldım. çilekte uygun fiyatlı olanlarda vardı (1,500 civarı) ama ben pek begenmedim. eger bilindik bir mağazadan alırsan ileride bir sorun yasarsan her türlü ilgileniyorlar hatta beşiği büyütme zamanı geldiğinde birkac yıl sonra gelip kendileri yapıyorlar herseyi.. garantileri saglam ama begenmek lazım ilk önce:))) inşallah hersey gönlünce olur

sadece büyüyen yatak alıcam sonrası bi dolap ,halı,avize tamam işte şimdilik gerek yok zaten benim odamda kalıcak şimdiden masraf yapamam ben içime sine sine sonra yapıcam inşallah

Back
X