Kirada oturan arkadaşlar yardım? ?

Offf hepsi kira abonelik 4 milyarı gecer

Gecenlerde kaynim elektrik aboneligi almak icin basvuru yapti. 1. Derece yakinlarda elektrik borcu varsa abonelik verilmiyormus. Bu da yeni cikmis! Gerekce borcu olan ölurse sen mirascisi olacaksin dolayisiyla borc sana gececekmis. Ne sacma. Eger borcunuz varsa vermeyebilirler. En rahati ev sahibinde kalmasi.

Aaa doğru bizdeki depozito parasiyla yapar

En ıyısı ev sahıbınde kalması bence de ama onlarda bı yandan haklı cunku cok kıracı var bı suru fatura bırakıp gıden ev sahıplerıne de bı yerde hak verıyorum.evet tasınmak ıcın baya para gıdıyor kıra.depozıt.emlakcıdan tutarsan komısyon,elektrk su abonelıgı.tasıma sırketı.apartmn aıdatı.merkezı sıstemse yakıt parası vb bız cok zorlandık bu tasındıgımzda bebegm vr bıde Allah hepmze kendı evmzı nasp etsn

Ama sonra sorun cikmiomu

Canm bnm bu tasındıgm evde sıfır daıre o yuzden ev sahıbı buraya hıc abonelık alınmadıgı ıcın almak zorundasınz suan apartmna gelıyo faturası dedı o yzden almak zrnda kaldk

Amin cnm biz kendi evimiz için denedik ödeme çok çıkınca kira yi dusunduk

Canm ev sahıbı ölmüş bizim kızı da antalyada onn orada varmıs o yuzden burayıda bız aldk yarısı o verdı ama paranın cıkarken alcaksnz depoztle flan dedı ne kdr verır cıkarsk blmyrm almak zrnda kaldk bz yanı

Hakknzda hayırlısı canm ıyıce arastırın ama bız ılk evlendıgımızde sıfır daıre yenı bıtmıs apartmna tasınmıstık ev sahıbı mustakıl evını yıktırıp mutahıtten karsılıgında daıre almıs bıze dogalgaz elektrk su ınternet hepsı var dedı evde de dogalgaz boruları vrdı bız kontrat yaptk tasındık bıkac ay fatura gelmedı merak ettık toplantıda sorduk ev sahbnn foyası ortaya cıktı bırak apartmanı mahallede dogalgaz yokmus sadece aptye yapmıslar oyle.elektrk su şantiyedenmıs o yzdn fatura gelmıyomus ee dedık kontratta hepsı yazıyo oda dedı kı mutahıtle daıre konusunda anlasamadık benım oturma ruhsatını ve tapuyu vermıyo ya boyle otrn ya cıkın ama elektrk suyu kescekler dedı.tedastan gelıp elektrgı kestıler hamıleydım bende annemlere gıtmek zornda kaldm ve kontratla gıdıp mahkeme actık paramzı aldk ve dogm yptktan snra tasındık bazı ev shplerıde dolandırıcı aman dıkkt edın

Aaa çok üzüldüm cnm çok geçmiş olsun ne insanlar var ya arastircaz cnm istediğimiz 2 muhit var bklm parayi bulursak devamı gelir

Canm eger yuksek bı kırada oturursan para bırıktırmek cok zor oluyo ya sadece eşın calısıyosa

Bırıktırrsnz ınsallah bızm ıcın cok zor bebekte var gıderlerde cok kredı flanda cekemyrz hayrlsı bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…