- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Ocak ta ewe çıkmayı düşünüyoruz ewe çıkana kadar biraz para atalım diyoruz kenara bu kiraydi depozitti. Artı bide faturaları üstüne alma var işte size bunları sormak istiyorum kirada oturup faturaları üstüne alanlar yardimci olur mu fiyatlar ne kadar ve bu depozito isi nasıl oluuo
Onu ev sahibi vermiomuElektrigi uzerinize almaniz icin ayrica deprem sigortasi istiyorlar.
Nette 2015 fiyatları yazio ana ne kadar doğru bilmiom sende mi esenyurtta ve kiradasinEsenyurt dogal depozit 2 sene once 430 tl idi. Ilk faturada yarisi ikinci faturada yarisi geliyor. Elektrik 2 sene once 100 tl. Nakit aliniyor. Abonelik sonlandiginda yatirdigin parayi geei veriyorlar. Tabi tamamini degil. Su ne kadar onu bilmiyorum.
Ewet datadan arastiriolarmis senin adına olmazsa sorun cikiomus öyle okudumIste dedıgım gıbı bazı ev sahıplerı benım ustume kalabılır benım adıma gelebılır fatura dıyo eskı evımız oyleydı ev sahıbı adınaydı ama bazılarıda kıracılar elektrk su kullanıp bı suru fatura bırakıp kactıgı ıcın rıske atmak ıstemeyp ustune al dıyo cunku ustune alınca nereye gıdersen gıt o borc snn ustne oluyo ev shbnı ılgılendırmıyo ev sahbnn elktrk suyunu kesmıyorlar
Onu ev sahibi vermiomu
ben beylikduzunde idim. Avcilara bagli orasi da.Nette 2015 fiyatları yazio ana ne kadar doğru bilmiom sende mi esenyurtta ve kiradasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?