Kirada oturan arkadaşlar yardım? ?

Eslemimbebem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
1.323
573
73
38
Ocak ta ewe çıkmayı düşünüyoruz ewe çıkana kadar biraz para atalım diyoruz kenara bu kiraydi depozitti. Artı bide faturaları üstüne alma var işte size bunları sormak istiyorum kirada oturup faturaları üstüne alanlar yardimci olur mu fiyatlar ne kadar ve bu depozito isi nasıl oluuo

Hii o zaman ben yrdimci olamicam ankaradayim oranin kira durumu nasildir bilmem ☺ insallah bulursun butcene zevkine göre bi ev canim

Ben ızmırdeyım evden eve kıralar farkedıyo eskısıne yenı yapılı olana gore bzde yenı ev tsdk msla kıra 650tl aynı mıktarda da depozıto verdık elektrk su abonelıgını ustune alıyosn elektrk 300den fazla ama 180kadarını ev shbı verıyo suda 200cıvarı onnda 100tlsnı yanı bzm oyle oldu sızn ılde nasl olyo blmyrm ornek olarak anltym ddm

2hafta emlakcıdan tutarsanız emlakcıya da kıra mıktarında para verıyosunuz bu arada bazen de ev sahıplerı kıradan daha fazla depozıto ısteyebılıyo tasınmakta zor aslında baya masraflı ve tasıma sırketı vb

Faturaları ustunuze aldınız mı derken ılk mesajmda yazmıstım elektrk su abonelıgını ev sahıbı bıze ustunuze alcaksnz dedı elektrk 400e yakın suda 200cıvarı elektrgn 180tlsını suyunda 100tlsnı ev sahıbı verdı ustumuze aldık eger tasınacak olrsak ordakı abonelıgımızı kapattrıyormsz yada tasındıgımz yere tasıyormusuz kendı admza gelıck fatura ustmze aldgmz ıcn

Esenyurt dogal depozit 2 sene once 430 tl idi. Ilk faturada yarisi ikinci faturada yarisi geliyor. Elektrik 2 sene once 100 tl. Nakit aliniyor. Abonelik sonlandiginda yatirdigin parayi geei veriyorlar. Tabi tamamini degil. Su ne kadar onu bilmiyorum.

Iste dedıgım gıbı bazı ev sahıplerı benım ustume kalabılır benım adıma gelebılır fatura dıyo eskı evımız oyleydı ev sahıbı adınaydı ama bazılarıda kıracılar elektrk su kullanıp bı suru fatura bırakıp kactıgı ıcın rıske atmak ıstemeyp ustune al dıyo cunku ustune alınca nereye gıdersen gıt o borc snn ustne oluyo ev shbnı ılgılendırmıyo ev sahbnn elktrk suyunu kesmıyorlar

Esenyurt dogal depozit 2 sene once 430 tl idi. Ilk faturada yarisi ikinci faturada yarisi geliyor. Elektrik 2 sene once 100 tl. Nakit aliniyor. Abonelik sonlandiginda yatirdigin parayi geei veriyorlar. Tabi tamamini degil. Su ne kadar onu bilmiyorum.
Nette 2015 fiyatları yazio ana ne kadar doğru bilmiom sende mi esenyurtta ve kiradasin

Elektrk su abonelıgı ıcınde yukarıda arkadasın dedıgı gıbı dırek sen gıdıp almıyosun ev sahıbı sana bazı belgeler verıyo onlarla gıdıyosun ama elektrk suan 100tl degıl ınternetten te yaz elektrk su abonelıgı dıye cıkıyo fıyatlar baya arttı bız 600e yakın verdık ıkısı ıcn

Ewet datadan arastiriolarmis senin adına olmazsa sorun cikiomus öyle okudum

Deprem sıgortası falan ev sahplerı ıcın gcerlı o belgelerı ev sahıbı sana verıyo ama belkı gerek kalmaz benm ustme kalsn da dıyeblr

Onu ev sahibi vermiomu

Nette 2015 fiyatları yazio ana ne kadar doğru bilmiom sende mi esenyurtta ve kiradasin
ben beylikduzunde idim. Avcilara bagli orasi da.
Deprem sigortasini ev sahibi yaptiriyor tabi. Ondan policenin fotokopisini alip elektrik idaresine veriyorsunuz. Yillik yapiliyor bu sigorta. Yani siz ocakta tasinacaksiniz. Belki yenilemesi gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…