- 19 Şubat 2018
- 23
- 67
- 3
- 35
- Konu Sahibi selengenc3
-
Bence yeni ev arayın çünkü hem gelene gidene ev göstermek zorunda kalacaksınız hem de evi alan oturmak maksatlı alıyorsa evi boşaltmak zorunda kalacaksınız.En azından kış dönemi daha dusuk fiyatla tutarsiniz evi.
bende ev bakmaya başladım ama sözleşme falan çıkardılar önüme kiracılı gösterme derdindeler acaba başıma bela olur mu diye düşünüyorum iyi konuşurken herkes iyi şimdi pürüz çıkarır gibi olunca yüzleri belli olacak... sag ol mesajın için
değil mi ya bende çok tedirgin olurumEv sahibi iki ay sonra satilacaksa arada kira almaya devam edeyim diye düşünüyor ama ben olsam çıkardım.Ev almak maksatlı gözüken keşif yapan ne dolandırıcılar/hırsızlar var.Esiniz arasın ev sahibini konuşsun açık açik.Ya benimhuzursuz etmeyin ya da çıkıyorum ben desin
sağ olun ol vallahi bir yanım gülüyor bir yanım geriliyor perdesini alıyorsun esyasını uyduruyorsun şak evi satcam birde satma fikri daha evi kiraya verir vermez demek senin aklında bu fikir var ne diye kalıcı bir kiracıyı tercih ediyorsun ver esyası falan az bekar birine öğrenci birine iki bavul toplamayacağımki birsürü fatura yönlendir nakliye bul zor zor çok sağ ol ...ya kış vakti insan huzursuz ediyo bu ev sahipleri.
bence de ev arayın, resim vermek de, her görmek isteyene evi gezdirmek de çok zor.
kolay gelsin.
Kiraladınız ev sizin şuan kimseye gezdirmek göstermek zorunda değilsiniz. Foto da cekemezler.
Temmuza kadar oturmak zorunda tutarlarsa böyle söyleyin.
Bence çıkın başka ev bulun
Onlar sözleşmeyi öneösürüp çıkamazsınız diyor sizde ev benim deyin kapıyı acmayınnasıl ama öyle demiyor emlakcı baya mecburum gibi konuştu göstermeyebilir miyiminsan bir kafası karışınca sanki çocuğa dönüyor kusura bakmayın
Onlar sözleşmeyi öneösürüp çıkamazsınız diyor sizde ev benim deyin kapıyı acmayın
Emlakcı kim oluyor
Yakın zamanda yaşadım bizim sözleşme falan değil de geçmiştik hadi onu 6 ay çıkmama istersen evi de göstermeme hakkin var diye biliyorum ama çıkacaksan eninde sonunda. Yanlış hatırlıyor olabilirim bilen varsa doğrusunu söylesin.
Kiracılı ev arayan birileri olursa ne ala bence biraz daha sabredin ama gelen giden çok sınır bozucu biz pes edip daha erken cikmistik.
2 ay olmuş tasinali madur ediyor taşınmak kolay mı masrafları o karşılaşın madem tobe est
Bildim kadari Sizin de haklariniz var...Bir kiraci olarak sizi Rahatsiz ediyor ev gostermeler, fotolar vs Sizin de ozel hayatiniz var...O emlakciya da guvenme Bence git bi arastir haklarini. Hatta mecburiyetin dahi yok O ne sacmalik Belki evde yoksun programin uymuyor. Ozaman size soylesin bi Ay icinde bosaltin Ozaman Acik adres baksin Millet eve. Bi arastirin derim haklarinizi.
Çok mantıklı bence de araştırılmalı o zaman benim demin dediğim isterse 6 ay boyunca evi göstermeme hakkı da vardırBiraz bakindim internette.Kiraci makul zamanlarda evi gezdirir,ev sarılsa dahi sözleşme devam eder.Alan kişi bir ay içinde ihbarname gönderir ve kiraci alti ay içinde evi tahliye.eder diyor.Tek taraflı kontrat feshi örnekleri var.Ev sahibinin tek taraflı feshi icin kiracının kirayı ödemiyor olmasiAcaba kirayı ödemeseniz mi
istedıklerı zaman eve bakmaya gelemezler korkmayın kanunen yasakBence yeni ev arayın çünkü hem gelene gidene ev göstermek zorunda kalacaksınız hem de evi alan oturmak maksatlı alıyorsa evi boşaltmak zorunda kalacaksınız.En azından kış dönemi daha dusuk fiyatla tutarsiniz evi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?