• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiracı problemi mahkeme süresi ?

Inanin zararina evimi satiyorum o kadar ki pislik bi durum. Zaten ev memlekette biz baska yerde gorev yapiyoruz. Artik uzlasalim diye kalktik bin km yol gittik hanimefendi bir de uste cikti. Kurdugu cumleyi aktariyorum eksik var fazla yok "alt tarafi 6 aydir kira vermiyoruz. Naptik sanki evinizi mi sirtlandik goturduk" ben bu cumlenin ustune esime sadece yandik biz dedim. Yavuz hirsiz ev sahibini bastriyor anlayacaginiz.. sizin durum da sinir bozucuymus. Artik biz satalim yeni sahibi cikarir diyoruz. Evin taliplilerine de kiraci sorunlu diye belirtiyoruz yazik olmasin onlara da diye.
Pişkinliğin bu kadarı :(
Pislik bi insanmış gerçekten
En iyisi satmak galiba
Geçmiş olsun

Ne yazıkki kanunlar kiracılardan yana sizin konunuzda. Peki evi kiralarlarken kim aracı oldu , emlakçı mı , eş dost akraba mı? Yani kiracılarla sizin aranızda köprü olabilecek uzlaşma sağlayabilecek kimse var mı?

Emlakçı. Her şey sözleşmede yazılı. Bizim hiç bir kusurumuz yok.
Babam öldü sonra değiştiler önceden böyle değillerdi. Sanıyorum başlarında erkek yok ne yapsak kar diyorlar.
Konuyu açtıktan sonra öğrendim bir de sözleşmedeki tefe tüfe oranına uymayacaklarmış. Elimizde taahhütname var kirayı ödemezse/ eksik öderse bir kaç tekrardan sonra çıkartma hakkımızı kabul ettikleri ama çöpmüş yani. Onların keyfine kaldık.

Emlakçı. Her şey sözleşmede yazılı. Bizim hiç bir kusurumuz yok.
Babam öldü sonra değiştiler önceden böyle değillerdi. Sanıyorum başlarında erkek yok ne yapsak kar diyorlar.
Konuyu açtıktan sonra öğrendim bir de sözleşmedeki tefe tüfe oranına uymayacaklarmış. Elimizde taahhütname var kirayı ödemezse/ eksik öderse bir kaç tekrardan sonra çıkartma hakkımızı kabul ettikleri ama çöpmüş yani. Onların keyfine kaldık.
Emlakçıyı tanıyormusunuz? Emlakçıyla bir görüşseniz ? Yada görüştünüz mü? Belki o yardımcı olur

Görüşmedik ama yapabilecekleri bir şey olduğunu sanmıyorum.
Mahkemeye gitmeden çıkar diye umut ediyorum. :110:
Bence emlekçıyla bir görüşün belki adamlarla güzel bir elektiriği vardır. Size daha uyguna başka ev bulurum falan der belli olmaz. Bizim öyle ikna ettiğimiz bir kiracımız olmuştu

Inanin zararina evimi satiyorum o kadar ki pislik bi durum. Zaten ev memlekette biz baska yerde gorev yapiyoruz. Artik uzlasalim diye kalktik bin km yol gittik hanimefendi bir de uste cikti. Kurdugu cumleyi aktariyorum eksik var fazla yok "alt tarafi 6 aydir kira vermiyoruz. Naptik sanki evinizi mi sirtlandik goturduk" ben bu cumlenin ustune esime sadece yandik biz dedim. Yavuz hirsiz ev sahibini bastriyor anlayacaginiz.. sizin durum da sinir bozucuymus. Artik biz satalim yeni sahibi cikarir diyoruz. Evin taliplilerine de kiraci sorunlu diye belirtiyoruz yazik olmasin onlara da diye.
Kalabalık bir suriyeli aile paklar sanırım. Ancak onlar uğraşır.

Back