• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiracıyken evi satılan var mı a dostlar ?

selengenc3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
23
67
3
35
selam bir bucuk sene önce yeni eve kiraya çıktık normalde evimiz var iş güç nedeniyle konumu uymuyor biz de kiramızı alıp kiralık evde oturuyoruz bizim kiracılarımız değil bir yıl genelde bes on seneden aşağı oturmamuştır bugüne kadar çıktık kiraya daha evliliğmin ikinci senesi ikinci evi boyladık :)))) ben bizim etraftan gördüğüm kadarıyla sanıyorum bir bes sene falan otururum çıktığım evimde işler hiç öyle gitmedi... daha bismillah demeden iki ay geçti ev sahibi evi alıp alamyacağımızı sordu ev alsak zaten mantıken kiraya çıkmayız böyle bir düşüncede olmadığımızı anlattık.ama rahatsız etmesi hiç bitmedi kirayı yatırdığımızda haber verirseniz sevinirim demişti biz de haber veririz konuşurken hep ağzımızı aradı durdu sonunda bugun dank etmiş olacak ki illa satacağım diye yine aradı bizde net bir karar verse bari ayağımızı yorganımıza göre uzatsak diye tekrar o zaman ev araştıralım dedik bu defa vermiş olduğu emlakcı aradı çıkmayın evden katiyen sabredin belki yeni sahiple anlaşırsınız kiranızı 50 lira daha düşük gösteririm evi boş bırakmayın falan demeye başladı yani aslında kiracılı gösterip evin kiracısı oluyor boş kalmıyor mantığı ... siz olsanız iki arada bir derede böyle ne kadar idare edersiniz ben evden çıksam bir yükümlülüğüm olur mu acaba ? temmuz ayında bitiyormuş sözleşmem ısrarla çıkma evden deniliyor önüme bir sorun çıkaracaklar gibi ama gelen gidenede evi açmak zorundayım bende bunu yaşamak istemiyorum :( vallahi sinirden gülüyorum hani ödemesek etmesek neyse paramla rezil oldum diye buna derler :) birde emlakcı evin fotograflarını istiyor haklı ama adres ayan beyan ortada ben nasıl şahsi hayatımı ilan olarak internete vereyim buyrun soyguna müsait gibi .

Bence yeni ev arayın çünkü hem gelene gidene ev göstermek zorunda kalacaksınız hem de evi alan oturmak maksatlı alıyorsa evi boşaltmak zorunda kalacaksınız.En azından kış dönemi daha dusuk fiyatla tutarsiniz evi.

Bence yeni ev arayın çünkü hem gelene gidene ev göstermek zorunda kalacaksınız hem de evi alan oturmak maksatlı alıyorsa evi boşaltmak zorunda kalacaksınız.En azından kış dönemi daha dusuk fiyatla tutarsiniz evi.

bende ev bakmaya başladım ama sözleşme falan çıkardılar önüme kiracılı gösterme derdindeler acaba başıma bela olur mu diye düşünüyorum iyi konuşurken herkes iyi şimdi pürüz çıkarır gibi olunca yüzleri belli olacak...

Ev sahibi iki ay sonra satilacaksa arada kira almaya devam edeyim diye düşünüyor ama ben olsam çıkardım.Ev almak maksatlı gözüken keşif yapan ne dolandırıcılar/hırsızlar var.Esiniz arasın ev sahibini konuşsun açık açik.Ya benimhuzursuz etmeyin ya da çıkıyorum ben desin

bende ev bakmaya başladım ama sözleşme falan çıkardılar önüme kiracılı gösterme derdindeler acaba başıma bela olur mu diye düşünüyorum iyi konuşurken herkes iyi şimdi pürüz çıkarır gibi olunca yüzleri belli olacak... sag ol mesajın için
Ev sahibi iki ay sonra satilacaksa arada kira almaya devam edeyim diye düşünüyor ama ben olsam çıkardım.Ev almak maksatlı gözüken keşif yapan ne dolandırıcılar/hırsızlar var.Esiniz arasın ev sahibini konuşsun açık açik.Ya benimhuzursuz etmeyin ya da çıkıyorum ben desin
değil mi ya bende çok tedirgin olurum :( iyi düşünüp teselli ediyorum kendimi ama birden düşüyor içime bir şeyler sağ ol mesajın cevabın için :( hayırlısıyla atlatırım inşallah :(

ya kış vakti insan huzursuz ediyo bu ev sahipleri.
bence de ev arayın, resim vermek de, her görmek isteyene evi gezdirmek de çok zor.
kolay gelsin.

ya kış vakti insan huzursuz ediyo bu ev sahipleri.
bence de ev arayın, resim vermek de, her görmek isteyene evi gezdirmek de çok zor.
kolay gelsin.
sağ olun ol vallahi bir yanım gülüyor bir yanım geriliyor perdesini alıyorsun esyasını uyduruyorsun şak evi satcam birde satma fikri daha evi kiraya verir vermez demek senin aklında bu fikir var ne diye kalıcı bir kiracıyı tercih ediyorsun ver esyası falan az bekar birine öğrenci birine iki bavul toplamayacağımki birsürü fatura yönlendir nakliye bul zor zor çok sağ ol ...

Kiraladınız ev sizin şuan kimseye gezdirmek göstermek zorunda değilsiniz. Foto da cekemezler.
Temmuza kadar oturmak zorunda tutarlarsa böyle söyleyin.
Bence çıkın başka ev bulun

nasıl ama öyle demiyor emlakcı baya mecburum gibi konuştu göstermeyebilir miyim :( insan bir kafası karışınca sanki çocuğa dönüyor kusura bakmayın

Yakın zamanda yaşadım bizim sözleşme falan değil de geçmiştik hadi onu 6 ay çıkmama istersen evi de göstermeme hakkin var diye biliyorum ama çıkacaksan eninde sonunda. Yanlış hatırlıyor olabilirim bilen varsa doğrusunu söylesin.

Kiracılı ev arayan birileri olursa ne ala bence biraz daha sabredin ama gelen giden çok sınır bozucu biz pes edip daha erken cikmistik.

2 ay olmuş tasinali madur ediyor taşınmak kolay mı masrafları o karşılaşın madem tobe est

Bildim kadari Sizin de haklariniz var...Bir kiraci olarak sizi Rahatsiz ediyor ev gostermeler, fotolar vs Sizin de ozel hayatiniz var...O emlakciya da guvenme Bence git bi arastir haklarini. Hatta mecburiyetin dahi yok O ne sacmalik Belki evde yoksun programin uymuyor. Ozaman size soylesin bi Ay icinde bosaltin Ozaman Acik adres baksin Millet eve. Bi arastirin derim haklarinizi.

Yakın zamanda yaşadım bizim sözleşme falan değil de geçmiştik hadi onu 6 ay çıkmama istersen evi de göstermeme hakkin var diye biliyorum ama çıkacaksan eninde sonunda. Yanlış hatırlıyor olabilirim bilen varsa doğrusunu söylesin.

Kiracılı ev arayan birileri olursa ne ala bence biraz daha sabredin ama gelen giden çok sınır bozucu biz pes edip daha erken cikmistik.

2 ay olmuş tasinali madur ediyor taşınmak kolay mı masrafları o karşılaşın madem tobe est

vallahi masraf işine çok değinmedim ama yaşamışsınız bilirsiniz insanın belini bir büküveriyor hadi onu geçtim o yok faturaları taşı gelsin açılsınlar vs böyle sersemleştim bir anda burası aklıma geldi belki bir fikir bulurum kendime diye
çok sağ ol.

Bildim kadari Sizin de haklariniz var...Bir kiraci olarak sizi Rahatsiz ediyor ev gostermeler, fotolar vs Sizin de ozel hayatiniz var...O emlakciya da guvenme Bence git bi arastir haklarini. Hatta mecburiyetin dahi yok O ne sacmalik Belki evde yoksun programin uymuyor. Ozaman size soylesin bi Ay icinde bosaltin Ozaman Acik adres baksin Millet eve. Bi arastirin derim haklarinizi.

buradada arkadaşlar o noktada sanırım çoğunlukta ben nasıl sürekli dayalı döşeli evimi göstereyim siz olsanız evinizin fotograflarını verir misiniz :( asla kabul etmem dedim biz bir aileyiz farkında mısınız dedim o zaman ev sahibinizle konuşalım diyor ah bize yol gözüktüde kiracılı göstermek adına bizi tutmasalar bari yani mahsur kaldık denir buna :) çok sağ ol

Biraz bakindim internette.Kiraci makul zamanlarda evi gezdirir,ev satılsa dahi sözleşme devam eder.Alan kişi bir ay içinde ihtarname gönderir ve kiraci alti ay içinde evi tahliye eder diyor.Tek taraflı kontrat feshi örnekleri var.Ev sahibinin tek taraflı feshi icin kiracının kirayı ödemiyor olmasi:KK58:Acaba kirayı ödemeseniz mi:süslü:

Biraz bakindim internette.Kiraci makul zamanlarda evi gezdirir,ev sarılsa dahi sözleşme devam eder.Alan kişi bir ay içinde ihbarname gönderir ve kiraci alti ay içinde evi tahliye.eder diyor.Tek taraflı kontrat feshi örnekleri var.Ev sahibinin tek taraflı feshi icin kiracının kirayı ödemiyor olmasi:KK58:Acaba kirayı ödemeseniz mi:süslü:
Çok mantıklı bence de araştırılmalı o zaman benim demin dediğim isterse 6 ay boyunca evi göstermeme hakkı da vardır

Ya bunlar var da iste napiyor insanın sinirini bozuyor en temizi çıkmak dicem bari 1 yıl olaydı 2 ay olmuş yazık tasinali

Madem satacakmış ne diye kiralamış dengesiz ayı
İçinde göç olan evlere randevu alıp götürüyor emlakçılar sizde oluyorsunuz evde

istedıklerı zaman eve bakmaya gelemezler korkmayın kanunen yasak

Back
X