- 19 Şubat 2018
- 23
- 67
- 3
- 35
- Konu Sahibi selengenc3
selam bir bucuk sene önce yeni eve kiraya çıktık normalde evimiz var iş güç nedeniyle konumu uymuyor biz de kiramızı alıp kiralık evde oturuyoruz bizim kiracılarımız değil bir yıl genelde bes on seneden aşağı oturmamuştır bugüne kadar çıktık kiraya daha evliliğmin ikinci senesi ikinci evi boyladık :)))) ben bizim etraftan gördüğüm kadarıyla sanıyorum bir bes sene falan otururum çıktığım evimde işler hiç öyle gitmedi... daha bismillah demeden iki ay geçti ev sahibi evi alıp alamyacağımızı sordu ev alsak zaten mantıken kiraya çıkmayız böyle bir düşüncede olmadığımızı anlattık.ama rahatsız etmesi hiç bitmedi kirayı yatırdığımızda haber verirseniz sevinirim demişti biz de haber veririz konuşurken hep ağzımızı aradı durdu sonunda bugun dank etmiş olacak ki illa satacağım diye yine aradı bizde net bir karar verse bari ayağımızı yorganımıza göre uzatsak diye tekrar o zaman ev araştıralım dedik bu defa vermiş olduğu emlakcı aradı çıkmayın evden katiyen sabredin belki yeni sahiple anlaşırsınız kiranızı 50 lira daha düşük gösteririm evi boş bırakmayın falan demeye başladı yani aslında kiracılı gösterip evin kiracısı oluyor boş kalmıyor mantığı ... siz olsanız iki arada bir derede böyle ne kadar idare edersiniz ben evden çıksam bir yükümlülüğüm olur mu acaba ? temmuz ayında bitiyormuş sözleşmem ısrarla çıkma evden deniliyor önüme bir sorun çıkaracaklar gibi ama gelen gidenede evi açmak zorundayım bende bunu yaşamak istemiyorum vallahi sinirden gülüyorum hani ödemesek etmesek neyse paramla rezil oldum diye buna derler :) birde emlakcı evin fotograflarını istiyor haklı ama adres ayan beyan ortada ben nasıl şahsi hayatımı ilan olarak internete vereyim buyrun soyguna müsait gibi .