Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ben bir yillik kira sozlesmem var 7aydir oturuyorum simdi o evden ayrilmak zorundayim memlekete donecegim sorum kira sozlesmesi bitmeden evden ayrilabilir miyim ev sahibi istemezse dahi
ev sahibi izin vereceğini sanmıyorum bu soğukta kiracı bulmak da zor napıcam bilmiyormEğer ev sahibi iyi niyetle "sorun değil" demezse, siz de o eve yeni kiracı bulamazsanız evet 5 aylık kirayı ödemeniz gerekir.
3 ay uzun bi zamanEğer geçerli bir sebebin varsa noterden protesto çekip 3 ay sonra ayrılabilirsin. Bu süreç yeni kiracı bulma sürecidir. Aksi takdirde ev sahibi illa paramı isterim diye tutturursa kontrat süresi dolana kadar olan miktarı ödemek durumundasın.
Kanunlar böyle yapacak bi şey yok. 5 aylık yerine 3 aylık kira ödeyeceksiniz. Belki 2 aya çekilebilir araştırın. Yeni kiracı bulun.3 ay uzun bi zaman![]()
izin vermezse ödersiniz 5 aylık kirayı sözleşme olduğu için.ev sahibi izin vereceğini sanmıyorum bu soğukta kiracı bulmak da zor napıcam bilmiyorm
yıl 2017 yasa değişikliği falan yok mu yaizin vermezse ödersiniz 5 aylık kirayı sözleşme olduğu için.
yıl 2017 yasa değişikliği falan yok mu ya
Paragoz ne kelime :))15 gun oncesınden haber vermenız yeterlı bence paragoz bır ev sahıbınız yoksa anlayısla karsılayacaktır dıye dusunuyorum...
yıl 2017 yasa değişikliği falan yok mu ya
Kirayla gecinse sadece haklisin ben de uzulurum ama sadece dairesi var hepsinden kira aliyo ayrıca oto alim satim yapiyo ona koymazyasalar (her ne kadar bizde pek öyle olmasa da) herkesi koruyacak şekilde yapılır. siz mağdur olmayın diye ev sahibini mağdur edecek yasa çıkacak hali yok.
adı üzerinde sözleşme adama söz veriyorsun ben senin evini 1 yıl kullancam ücretini ödeyeceğim diye sonra cayıyorsun e adam kira ile geçiniyorsa zor durumda bırakıyorsun. şimdi kim haklı?
ev sahibin ile güzelce konuş kabul ettirirsen ne ala yok ille sözleşme koşulları çerçevesinde işlem yaparım diyorsa yapacak bir şeyin yok bunu da göz önünde bulundur.
Kirayla gecinse sadece haklisin ben de uzulurum ama sadece dairesi var hepsinden kira aliyo ayrıca oto alim satim yapiyo ona koymaz
Inşallah canimişte ama mevzu ona koyup koymaması değil gerçekten kira ile geçinen biri olabilirdi yasalar da bunun için var herkesin hakkını gözetebilmek amacıyla.
dediğim gibi sen güzel güzel tatlı tatlı söyle sıkıntını inşallah sıkıntı çıkarmaz.
anlamını soruyorsanız parayı çok seven, hiçbir işi parasız yapmayan, paraya çok düşkün (kimse). ev sahıbınız de uc bes hesabı yapan bırı ıse sızden kalan ayların kırasını alır yoksa tamam der kıracı arar..Paragoz ne kelime :))