• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kır evi begenılerınıze....

• Konu Sahibi Konu Sahibi KIR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese oncelıkle guzel yorumları ıcın cok tesekkurler ....evet hklısınız oturma odam bıraz kucuk koltuklar sıkısmıs durumda bişeyler yapılacak artık onlara.... mutfagın resımlerınıde en kısa koyabılırım ıns ,salon ve gardrobu soranlar olmus bız modoko dan aldık ama hemen her yerde bu tarz yanı country tarzı mobılya bulmanız mumkun kızlar onun ıcın sızlere de kolay gelsın sımdıden::)

hepsi çok güzel
ağız tadıyla oturun inşallah

yasak değilse mağaza adı paylaşabilirmisiniz :)

çok güzelmiş ev, zevkinize ve kesenize sağlık :16: :9:
bu tarz dekorasyonlar sevimli ve iç açıcı oluyor :46:

eşyalarınız gayet güzel ve iç açıcı:16: çiçekli koltuklara bayılıyorum benimkilerde çiçekli:16::16: tek renk sadece siyah beyaz kırmızı kasıntı evleri hiç sevmiyorum:19:pembenin ve beyazın uyumu muhteşem evinizde huzurla oturun inş:16::16:

tesekkurler kızlar yorumlarınız ıcın ..evet ben ıst da yasadıgım ıcın modoko dedım drek ama ararsanız bulabılırsınz heryerde gercekten hatta nette vıvense mobılya alısverıs sıtesı var orda benm mobılyaların aynısı benzerı hepsı var mutfak masamı bn ordan almıstım,onunda resmını koyarım o da boyle hep çiçekli:)

tüm ev ayni cizgide, bayiliyorum böyle evlere... harika bi zevkin eseri, cok begendim. güle güle oturun :16:

Sade ve şık olmuş
Eşyalarınız çok modern.
Güle güle kullanın

Güle güle huzurla oturun, ben begendim evinizi. Özellikle salondaki mobilya secimi cok basarili. Yalniz kücük odadaki köseli takimin karsisindaki iki koltugu kaldirirsaniz ve yerine komidin tarzi bir sey eklerseniz ya da hic bir sey eklemeyip, duvarlari resimlerle bohem bir havada doldurursaniz, daha basarili olur.

Renk ve uyum bir harika gerçekten bayıldım tek kelimeyle.Güle güle oturun.

Son düzenleme:
Evine bayıldım tatlımmmmmmmmm tam benim tarzım :)

Evine bayıldım tatlımmmmmmmmm tam benim tarzım :)

cok güzel ve ferah görünüyor, tam benim tarzim :) yalniz köse koltugun oldugu odadaki berjerler fazla olmus.
güle güle oturun :nazar:

cok güzell döşenmiş ve eşyalar güzel döşenmiş iyi günlerde kullan canımm

Ne kadar güzel bir ev ferah,huzur verici çok beğendim güle güle oturun.:nazar:

Back
X