• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak Kırığı Sonrası Basamama

Bananelwroldubirbilseniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2025
2
0
1
35
Merhaba! Ben 9 Mart 2025 de merdivenden düşerek ayağımı kırdım Talus ve kalkenaus kırığım vardı 18 gün alçıda kaldıktan sonra doktor film vs görmeden çıkardı çıkardı çıkarmasına ama ne o günden beri yuruyebiliyorum ne de başka bir şey yapabiliyorum bir özel hastane doktoruna filmimi gösterttik e nabizdan. topuk da halen bir catlama varmış bol bol yüksekte tut dedi ama yine yok basamıyorum -basınca sanki iğne saplıyorlar- sizce ne yapmaliyim ne zaman tam basacagım bugün 47. Gün lütfen yardım edib

aynı zamanda ve aynı yerden ayağımızı kırmışız :) geçmiş olsun, benim topuğumda platin ve vidalar var ameliyat oldum, Pazartesi kontrolüm var alçım halen çıkmadı ve dikişlerim de duruyor. Doktor da ben bas diyene kadar üzerine basmak yasak dedi. Sizin alçınız çok erken çıkmış, düştüğümden beri basamıyorum.

Ben ilk gittiğimde topuk kırıklarının kaynamasının uzun sürdüğünü söylemişti doktorum. Ama basmanızda bir problem görünmediyse fizik tedaviyle o süreç atlatılıyor. Sadece çok erken çıkarılmış bence alçınız, başka doktora da gidip şikayetlerinizin devam ettiğini söyleyin. Allah korusun başka problemler de çıkabilir

aynı zamanda ve aynı yerden ayağımızı kırmışız :) geçmiş olsun, benim topuğumda platin ve vidalar var ameliyat oldum, Pazartesi kontrolüm var alçım halen çıkmadı ve dikişlerim de duruyor. Doktor da ben bas diyene kadar üzerine basmak yasak dedi. Sizin alçınız çok erken çıkmış, düştüğümden beri basamıyorum.

Ben ilk gittiğimde topuk kırıklarının kaynamasının uzun sürdüğünü söylemişti doktorum. Ama basmanızda bir problem görünmediyse fizik tedaviyle o süreç atlatılıyor. Sadece çok erken çıkarılmış bence alçınız, başka doktora da gidip şikayetlerinizin devam ettiğini söyleyin. Allah korusun başka problemler de çıkabilir
Haklısınız, bu arada gecmis olsun Umarım iyileşiriz en kısa sürede 🙏🏻🥹

Back
X