Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb. yha benim kiprklerim çapak dolu ben her dakika ykıyorm ama kuruynca geri çapaklanıo hemen ne kullanabilrm öneriniz fln varsa söyler msniz nolur:ecrin_bebek:
benden sana çok daha süper bi fikir...şampuanını acilen degiştiriyorsun...bebek şampuanı kullanıyorsun dalin vs....orta okuldan beri bu sorunum var ve doktorumun tek söyledigi şey bebek şampuanı...ogün bugundur kepek olmuyo kirpiklerimde...kullan faydasını sende görceksin...sonrasında bana msj atarsın cnm...geçmiş olsun.
benden sana çok daha süper bi fikir...şampuanını acilen degiştiriyorsun...bebek şampuanı kullanıyorsun dalin vs....orta okuldan beri bu sorunum var ve doktorumun tek söyledigi şey bebek şampuanı...ogün bugundur kepek olmuyo kirpiklerimde...kullan faydasını sende görceksin...sonrasında bana msj atarsın cnm...geçmiş olsun.
benim arkadaşımda da oluyor dönem dönem tatlı badem yağı sürüyor o pamukla ve bikaç içinde geçiriyor hatta yazın sürmüştü bi ara artık sürmüyor ama hala etkisi devam ediyor