Göz Çevresi Bakımı kipriklerimde çapak var

A

arzum_y

Ziyaretçi
mrb. yha benim kiprklerim çapak dolu ben her dakika ykıyorm ama kuruynca geri çapaklanıo hemen ne kullanabilrm öneriniz fln varsa söyler msniz nolur:ecrin_bebek:

yabangülüm ; çok teşekkür edrm çok sağol

cnm biyere dha yazdm burayada yazıorm eczaneden 1 tl ye teramycin die bi merhem alıosun gece yatakrn sür sbh gözlern krpiklern pamuk gbi oluoo

benden sana çok daha süper bi fikir...şampuanını acilen degiştiriyorsun...bebek şampuanı kullanıyorsun dalin vs....orta okuldan beri bu sorunum var ve doktorumun tek söyledigi şey bebek şampuanı...ogün bugundur kepek olmuyo kirpiklerimde...kullan faydasını sende görceksin...sonrasında bana msj atarsın cnm...geçmiş olsun.

benımde bı dönem olmustu dr um dalın le yıkamamı söledı gözlerımı

benden sana çok daha süper bi fikir...şampuanını acilen degiştiriyorsun...bebek şampuanı kullanıyorsun dalin vs....orta okuldan beri bu sorunum var ve doktorumun tek söyledigi şey bebek şampuanı...ogün bugundur kepek olmuyo kirpiklerimde...kullan faydasını sende görceksin...sonrasında bana msj atarsın cnm...geçmiş olsun.

teesekkr ederim :dance:

hemen degistiricem cok sagol yerimseniben

göz nezlesi olabilir yalnız..
bir göz doktoruna uğra bence..
alerjik de olabilir ama önce göz doktoruna :)

benim arkadaşımda da oluyor dönem dönem
tatlı badem yağı sürüyor o pamukla ve bikaç içinde geçiriyor
hatta yazın sürmüştü bi ara artık sürmüyor ama hala etkisi devam ediyor

Canım sana ismid sürmesini öneririm.çapağı gideriyor,görme keskinliğini arttırıyo,kirpikleri uzatıyo.bi araştır.hadislerde de geçiyo...

X