Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri KINAMDA BİNDALLI GİYİNMEK İSTEMİYORUM !! :s

merviko

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
24
0
16
İstanbul
Kızlar kına gecemde bindallı giyinmek istemiyorum sizce bindallı giyilmelimi annemi bu konuda ikna edemiyorumda.. Aslında güzel modelleri de var fakat bana itici geliyor.. Sizce ne yapmalıyım??

Herkes bindallı giyecek diye bi şart yok ki istemiyorsan giymezsin..
Ben de sevmem köylü kızı elbisesi gibi geliyor bana ...
Daha asil kıyafetler var piyasada
Ben kınamda kırmızı kabarık bi tuvalet giymiştim hiç pişman değilim gene olsa gene giyerim...

Son düzenleme:
Kızlar kına gecemde bindallı giyinmek istemiyorum sizce bindallı giyilmelimi annemi bu konuda ikna edemiyorumda.. Aslında güzel modelleri de var fakat bana itici geliyor.. Sizce ne yapmalıyım??

karar senin canım ama anneni de kırma istersen bende giymiştim...önce abiye giydim kına yakılırken üstümü değiştirdim bindallımı giydim

bence anneciğini kırmaya gerek yok senin hayallerin olduğu gibi onun da hayalleri vardır. belki de seni bindallı içinde hayal etmiştir. bi gece elbisesi giyersin tüm gün, günün soununda da giyiver bindallıyı 2 dk lığına bi dön ortalıkta gönlü olsun annenin okadar emek verdi sana çok mu onun için 2 dk sabretmek.

kaldı ki bindallı daha bize has. şimdi bu kaftan modelleri çıktı herkes diziden fırlamış gibi, binlerce sahte hürrem geziyor ortada ve özellikle belirtmek isterim ki asıl kaftanlaın dizidekiler gibi olmadığınız biliyoruz onlar dizi için kaftanlardan esinlenerek tasarlanmış modeller. modası elbet geçecek bir dizinin karakteri gibi giyinmek bana çok saçma geliyor açıkcası.

kızlar fikirler için gerçekten teşekkürler ne yapacağımı hala bilmiyorum birde kınamda gelinlik giymek zorunda da olduğumdan dolayı bikaç kere giy çıkar yapmakta istemiyorum bakalım bişeyler yapacağız artık...

karar senin canım ama anneni de kırma istersen bende giymiştim...önce abiye giydim kına yakılırken üstümü değiştirdim bindallımı giydim

evet gercekten güzel oluyor tam kına yakılırken giyilen bindallı cünkü artık hürrem modelleri var cokta şık oluyor giymekten bişe kaybetmesin kii yine kınalık giy sadece yakılırken deiştiriyorsun cok hoş kına yakıldıktan sonra gül seklinde avuc içinde duran eldiven bile yapmışlar gelinsin sen tadını cıkar bir defa giymek nasip olur inşşallah canım

Hürrem bindallısı diye Google'da aratırsan çok güzel modeller görürsün ve bence heveslenirsin Hem anneni kırmaya hiç değmez, inan bana.

Bindallının çok güzelleride var ben kınamda bindallı giyince kaç kişinin hevesi geldi keisn bizde giyeceğiz dediler. Kına yakılırken giy çıkar bukadar sıkıntına gerek yok kaftanı giysen bile yeter

Cnm annenin gönlü olması için 1 saatcik giyersin sonra abiye istiyorsan onu çıkarır abiyeyi giyersin.ama ben kına yakılırken ellerde kına eldiveniyle bindallı çok hoş duruyor.zaten şimdi kına gecelerinde değişik kıyafetler giyiliyor bence böyle yap hem seni öyle görmek isteyenlerin gönlü olur,,,keşke banada alan olsaydı ben çok seviyorum özellikle ayakkabılarıyla çok hoş duruyo..

yorum yazan arkadaşım köylü kızı olmak ayıp bişeymi ayrıca ne saçma bi benzetme buu...köydekilerde insan...

evet bindallı gerçekten kınaların vazgeçilmezi hem kültürümüzü yansıtıyor hem de kına yakılırken çok yakışıyor geline...
mutluluklar herşey gönlünüzce olsun

bence anneni kırmamak adına en azından kına yakılırken giymelisin. ayrıca piyasada muthiş guzel bindallılar var mutlaka senn zevkine göre bişey bulursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…