- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş derler. işte buna çok inanıyorum çünkü bu güne kadar neyi kınadıysam ne yazikki yaşadım
Benim başıma bir şey gelmedi Allaha şükür. Cunku insanları eleştirip,ayiplayan bir insan değilim. Ama aile dostumuzun aile bireylerinden olan bi ablam var. Bi kızla sürekli dalga geçerdi,malesef. Kızın sağ yanagi yanıktı. Ve yüzünü kapladığı için o ablam eleştirir dururdu. Fakat kısa bir süre sonra tavadaki kızgın yağ suratına döküldü. Bu yüzden mi bilemiyorum tabi. Ama dersini aldi,simdi ne kimseye bir şey der ne ayiplar ne de eleştirir.
Benim başıma bir şey gelmedi Allaha şükür. Cunku insanları eleştirip,ayiplayan bir insan değilim. Ama aile dostumuzun aile bireylerinden olan bi ablam var. Bi kızla sürekli dalga geçerdi,malesef. Kızın sağ yanagi yanıktı. Ve yüzünü kapladığı için o ablam eleştirir dururdu. Fakat kısa bir süre sonra tavadaki kızgın yağ suratına döküldü. Bu yüzden mi bilemiyorum tabi. Ama dersini aldi,simdi ne kimseye bir şey der ne ayiplar ne de eleştirir.
Peki vesvese gibi icinden kinarsan yani kalpten? Oda ayniya gecermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?