Merhaba arkadaşlar saçlarım görselle de gördüğünüz gibi kına yaktım ama dibim gelmeye başladı bu saçı açsm çok mu yıpranır? Nasıl açabilirim. Kuaförler yanar falan dedi ama dibim gelmiş zaten yani çok mu kötü olur bilemedim denemek için bir paket açıcı aldım ve uçlarında deniycem ama sizden tavsiye almak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar saçlarım görselle de gördüğünüz gibi kına yaktım ama dibim gelmeye başladı bu saçı açsm çok mu yıpranır? Nasıl açabilirim. Kuaförler yanar falan dedi ama dibim gelmiş zaten yani çok mu kötü olur bilemedim denemek için bir paket açıcı aldım ve uçlarında deniycem ama sizden tavsiye almak istiyorum.Eki Görüntüle 3154808
Eki Görüntüle 3154808
Merhaba kuaförüm kınalı saç hiç bir şekilde açılmaz elinizde kalır denemeyin bile derim bu renkleri tercih ede bilirsiniz saclariniz cansız ve ince telli olduğu için açma isleminde çok zarar görür
Merhaba kuaförüm kınalı saç hiç bir şekilde açılmaz elinizde kalır denemeyin bile derim bu renkleri tercih ede bilirsiniz saclariniz cansız ve ince telli olduğu için açma isleminde çok zarar görür