• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kınada kabarık nişanlık giysem olurmu

bwn sırf bu yuzden her an hersey olabılır dıye dusundugumden agdadan sonra azcık cıkıo ya jılet vuruom
ama artık yapmıcam uzasın napım bole sert cıkıo cok

e sen uzamasına fırsat vermion ki canım az bişe çıktıkça jilete vurursan ağda için nasıl bırakıyon nadasa bu veletleri
uzatsak dert uzatmasak dert
valla ben utanırım uzatmaya adamdan
ama napalım ara sıra süpriz yaparık işte o güzellikle:1:

e sen uzamasına fırsat vermion ki canım az bişe çıktıkça jilete vurursan ağda için nasıl bırakıyon nadasa bu veletleri
uzatsak dert uzatmasak dert
valla ben utanırım uzatmaya adamdan
ama napalım ara sıra süpriz yaparık işte o güzellikle:1:

nasıl yapıorm bılıomusn adetım bıttı ya agda yapıorm sonra cıkıo 15 gunde falan ya baslıorm jılete sonra ılk damla adetım geldımı bırakıorm uzatıorm bole ohhhh pala pala
sonra adet bıtıo bıda agda bole bı kısır dongu
bu arada arada pala ykende yakalancaksı n erkeklerın bazısı nefret etsede bnm esım hoslanıo :D
hatta bazı erkeklerı daha cok tahrık edıomus neyse daha anlatmıyım:52:

canım yok sadece çok heves ettiğim için ikisinden birini giymek istiyorum
tabi kabarık nişanlığı almayadabilir nişanlım maddiaytatn dolayı
ben zaten kiralarız dicem cnm ama sadece hevesimden yani

hevesin varsa o başka tabi ama kına gecende gelinliğini giyme annen baban nişanlın herkes seni ilk düğün gecesi gelinle görsün kuşağı falanda başlanıcak baban ilk giydiğinde bağlasın kınanda başka bişi giy derim ben kiralamak mantıklı evet..ölçülerimiz uyarmı bilmem tabi benim bindallım duruyorda ondan sordum ben sana hemen gönderebilirim yani tabi ölçüler uyarmı bilmem ama bindallı giymek istemiyorsun sanırım..

hevesin varsa o başka tabi ama kına gecende gelinliğini giyme annen baban nişanlın herkes seni ilk düğün gecesi gelinle görsün kuşağı falanda başlanıcak baban ilk giydiğinde bağlasın kınanda başka bişi giy derim ben kiralamak mantıklı evet..ölçülerimiz uyarmı bilmem tabi benim bindallım duruyorda ondan sordum ben sana hemen gönderebilirim yani tabi ölçüler uyarmı bilmem ama bindallı giymek istemiyorsun sanırım..

tatlım çok çokk teşekkürler ne kadar iyisin ama ben balık etliyim kolay kolay olmaz bana herkezinki zaten tatlım bindallıya da hiç hevesim yok yaa nedense:)
canım benim kınam düğün gibi olucak evin önünde davullu zurnalı canlı şarkılı ondan gelinliğe ve kabarığa bukadar merak sardım

vellan sanıyokı sen kınada gelınlık gıyıceksın
vellan hayır kınada gelınlık degıl kırmızı gelınlık gbı seylerden gıyıcek
dugundede gelınlk
gıyıcek beyaz

$images (2).jpg $images (1).jpg

bunlar süper olur :34:

tatlım çok çokk teşekkürler ne kadar iyisin ama ben balık etliyim kolay kolay olmaz bana herkezinki zaten tatlım bindallıya da hiç hevesim yok yaa nedense:)
canım benim kınam düğün gibi olucak evin önünde davullu zurnalı canlı şarkılı ondan gelinliğe ve kabarığa bukadar merak sardım

anladım cnm ben 36 beden 1.70 cm boy var bende mürdüm rengiydi altın sarısı şalvarı vardı olurmu olmazmı bilemedim şimdi sana biraz dar gelebilir belki emin deilim..herkes biindallıya heves etmeyebiliyor evet adte olmuş işte bindallı gymek bizlerde...eğer bedenlerimiz olsaydı walla hemencecik gönderirdim duruo öle askıda dolabımda tertemiz yep yeni kimseyede vermemiştim birileri yararlansın istiyorum ..neyse inş. kabarık nişanlık giyersin o zaman

nasıl yapıorm bılıomusn adetım bıttı ya agda yapıorm sonra cıkıo 15 gunde falan ya baslıorm jılete sonra ılk damla adetım geldımı bırakıorm uzatıorm bole ohhhh pala pala
sonra adet bıtıo bıda agda bole bı kısır dongu
bu arada arada pala ykende yakalancaksı n erkeklerın bazısı nefret etsede bnm esım hoslanıo :D
hatta bazı erkeklerı daha cok tahrık edıomus neyse daha anlatmıyım:52:

ciddimisin kız ay ozaman sen niye uğraşıon jiletle ağdayla koyver gitsin
aa çok şaşırdım yaa

anladım cnm ben 36 beden 1.70 cm boy var bende mürdüm rengiydi altın sarısı şalvarı vardı olurmu olmazmı bilemedim şimdi sana biraz dar gelebilir belki emin deilim..herkes biindallıya heves etmeyebiliyor evet adte olmuş işte bindallı gymek bizlerde...eğer bedenlerimiz olsaydı walla hemencecik gönderirdim duruo öle askıda dolabımda tertemiz yep yeni kimseyede vermemiştim birileri yararlansın istiyorum ..neyse inş. kabarık nişanlık giyersin o zaman

42 bedenim tatlım ben
çok saol bitanem ben kabarık nişanlık yada gelinlik arasında gidip gelmeye devam :44:

spor ışıkların altında duran sağdaki tam senlik zevkini anladığım kadarıyla walla sağdaki güzelmiş

yok canım verdiğim linkteki gibi klasik modelleri seviyorum
biara çıkıp bakıcam denicem o şekilde karar vermek daha kolay olur galiba
yakışırsa tabi bakalım
yarın gitsem diom kimse gelmio
bugün annemi ikna edemedim ne gıcık kadın yaa ne olucaksa sanki

yok canım verdiğim linkteki gibi klasik modelleri seviyorum
biara çıkıp bakıcam denicem o şekilde karar vermek daha kolay olur galiba
yakışırsa tabi bakalım
yarın gitsem diom kimse gelmio
bugün annemi ikna edemedim ne gıcık kadın yaa ne olucaksa sanki

kardeşlerinden birini alıp gitsene nasılsa deneme amaçlı fikir olsun die gitceksin

iki sene oldu ben evleneli cnm yeni sayılırım eskiyemedik daa bis

2 zaten yenı
onceden eskı gelıodu bana ole 1 2 yıl ama sımdı bakıorm 9 ay olmus hıc anlamadım sankı sewgılıyız hala ben bu ısten bıse anlamadım kardesım:52:

bu arada 20 yıllarıda gorun de anlamayın bole ınsallhhhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
Back