- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
Bende tık olmaz olurmu tatlım geberiyorum heyecandan telaştan... hergün düşünmekten evlenmeden kafayı yicem, artık rüyama giriyor rüyalarımda ya balayı için tatil yeri arıyorum ya gelinlikçi geziyorum yada başka birşey yapıyorum
hemşire eldiveni şekerim
kopar kopar alıyom valla pamuk gibi oluyo
hemşire eldiveni şekerim
kopar kopar alıyom valla pamuk gibi oluyo
kızlar sayenızde 9 ay oncesıne dondum ay
bu arada sıze solım cokta kasmayın cnku o gunu hhıc net hatrlamıo ınsan
vıdeolara baktıkca aaa napmısım falan dıosnuz:)
hehe dön tabi canım zaten fazlada olmamış yaa
bide bebek yap yaa hemen düşünseydin şimdiye 9 aylık hamileydin belkide bebekçikleri beklioruzzzzzz
kendını nasıl yokuyosun ya ınsanın gozu kararıo agdayı cekerken bıle ıyk
ne acelem var can bıraz hayatımızı yasayalım dımı
cocuk olmasada olur benm ıcın
sen yapcanmı hemen bakım
ağda da bu da yolma işi bacım
ama bu daha temiz yaa ağdayı beceremiom ben yapışıo kesinlikle tavsiye ederim aynı şey zaten
alıştım ben uzun zamandır böle yapıyorum azaldı hemnde
ah bacım ah ben günü gününe hamile kalmak için dünyalarımı verirdim
ama ne yazikki pko rahatsızlığım var yinede hiç korunmdan bunu yaşıyacam belimi olur belki tutar
canm daha kucuksun olurr
bnce olmazsada soyle dusun vardır bır hayırr
hem cıfte kumru lar yasarsınız bn bılmıorm cocugum oluyomu olmuyomu ama esımde bnde ıstemıorz yanı ılerde ıstermıyım bımıorm
bu arada 10 dk ısı gcık bu arada ben belkı cıkarım belkıde cıkmam esım gec gelcek bgun gelınce cıkmam lazım
tatllııım kabarık bişe giyceksen giy derimde sakın gelinliğini giyme ya bütün büyüsü kaçar gerçekten ayrıca kınada kirlenicek
ama agda 3 mm falan olan kılı alıo
eldıvenle tutmak için uzaması lazm
ya ben cekemm ole sana bıravoooo:)
evet canım uzaması lazım şimdi bekarken bu düznedeyim ama evlenincede uzamasını beklemek olmaz galiba dimi
evet canım uzaması lazım şimdi bekarken bu düznedeyim ama evlenincede uzamasını beklemek olmaz galiba dimi
ahuyar bak ben ne düşündüm sen maddi olarak ek külfet olmasın diye mi kınandada gelinliğini giymek istiyorsun yada kabarık bir nişanlık giyip bindallı için ekstre masraf yapmak istemiyormusun=?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?