Kına Gecesi kınada kabarık nişanlık giysem olurmu

kızlar sayenızde 9 ay oncesıne dondum ay
bu arada sıze solım cokta kasmayın cnku o gunu hhıc net hatrlamıo ınsan
vıdeolara baktıkca aaa napmısım falan dıosnuz:)

kızlar sayenızde 9 ay oncesıne dondum ay
bu arada sıze solım cokta kasmayın cnku o gunu hhıc net hatrlamıo ınsan
vıdeolara baktıkca aaa napmısım falan dıosnuz:)

hehe dön tabi canım zaten fazlada olmamış yaa
bide bebek yap yaa hemen düşünseydin şimdiye 9 aylık hamileydin belkide bebekçikleri beklioruzzzzzz

ağda da bu da yolma işi bacım
ama bu daha temiz yaa ağdayı beceremiom ben yapışıo kesinlikle tavsiye ederim aynı şey zaten
alıştım ben uzun zamandır böle yapıyorum azaldı hemnde

ama agda 3 mm falan olan kılı alıo
eldıvenle tutmak için uzaması lazm
ya ben cekemm ole sana bıravoooo:)

ah bacım ah ben günü gününe hamile kalmak için dünyalarımı verirdim
ama ne yazikki pko rahatsızlığım var yinede hiç korunmdan bunu yaşıyacam belimi olur belki tutar

canm daha kucuksun olurr
bnce olmazsada soyle dusun vardır bır hayırr
hem cıfte kumru lar yasarsınız bn bılmıorm cocugum oluyomu olmuyomu ama esımde bnde ıstemıorz yanı ılerde ıstermıyım bımıorm

bu arada 10 dk ısı gcık bu arada ben belkı cıkarım belkıde cıkmam esım gec gelcek bgun gelınce cıkmam lazım

çifte kumruşuğu yaşamakda istiyorum da bende adet düzensizliği olduğundan asla korunmayı düşünmüyorum cnm
çık canım anlayışla karşılarım yarın devam ederiz

ahuyar bak ben ne düşündüm sen maddi olarak ek külfet olmasın diye mi kınandada gelinliğini giymek istiyorsun yada kabarık bir nişanlık giyip bindallı için ekstre masraf yapmak istemiyormusun=?

ahuyar bak ben ne düşündüm sen maddi olarak ek külfet olmasın diye mi kınandada gelinliğini giymek istiyorsun yada kabarık bir nişanlık giyip bindallı için ekstre masraf yapmak istemiyormusun=?

canım yok sadece çok heves ettiğim için ikisinden birini giymek istiyorum
tabi kabarık nişanlığı almayadabilir nişanlım maddiaytatn dolayı
ben zaten kiralarız dicem cnm ama sadece hevesimden yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…