- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
canım maddi durumum uygun olsa vermezmiydim ben kuaföre giderken evden nasıl kaçıcamı düşünüom peşime takılmasınlar diye
canım benim bu kına düğün nişan olayları bir defa yapıldğından gönlünde ne varsa onu yapman taraftarındayım ben. kim ne derse desin beğenen beğensin beğenmeyen beğenmesin aklında gönlünde kalacağına üzerinde kalsınSANADA ÇOK YAKIŞACAĞINDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK.
çok saol tatlım
gönlümekine daha tam karar veremedim işte 6 ay içide kara vermem lazım
sen ne düşünüyosun aynı gün evleniyoruz ben kendimi daha telaşlı buldum hani kız sende tık yok aaaaa
canım maddi durumum uygun olsa vermezmiydim ben kuaföre giderken evden nasıl kaçıcamı düşünüom peşime takılmasınlar diye
bırıktır bıraz ben kendım odedım paramı agdamı kına oncesı yaptrmıstım boyamıda ole
çok saol tatlım
gönlümekine daha tam karar veremedim işte 6 ay içide kara vermem lazım
sen ne düşünüyosun aynı gün evleniyoruz ben kendimi daha telaşlı buldum hani kız sende tık yok aaaaa
tabı canm ole yap kınadada temız olbilemm belkide öle yaparım
ağda işi bende yaa
kına günümü yapim cnm
bilemm belkide öle yaparım
ağda işi bende yaa
kına günümü yapim cnm
Bazı adetlerde şart, bunun haricinde kınada gelinlik giyilmesine karşıyım; bana göre büyüsü kaçıyor.
Bunun haricinde kişi ne istiyorsa onu giymelidir bence, abes olmaz; abes olan, gelinin keyfinin kahyasına yan bakanlar.
Mutlu olursun inşaallah.
ahuyar canm cvabımı okudunmu baska sorcagın bısı warmı yoksa kaldrcam albumumu
Slm canim ben kinamda cok güzel kabarik bi tuvalet giymistim herkes bayildi. Eger maddi durumun iyiyse kesinle tuvalet giymelisin bambaska bisey. Abiyeyi akrabalarinin dügünündede giyersin ama bu senin kina gecen ve hatta sadece 1 defaya mahsus cok özel ve güzel olmalisin.
tamam canım kaldır sen çok teşekkür ederim buydu yani
tabı canm ole yap kınadada temız ol
hemde nıkah gunu yaparsan kocanın karsısna kırmız ı kırmızı cıkarsın
öle yap tabii bende herseyımı kendım ödemıstım sac makyaj verdittirmedim erkek tarafına işin açıkçası tüm ısrarlarına rağmen adetmiş yerim adetini dedim kendim ödedim hepsini...bu arada sakın ha sakın kına gecesı gunu yapma ağdanı bı kaç gün ince yap yada yaptır ağdanı kızarma morarma falan olur sakın ha sakın kına gunu yapma zaten o gune sokma o işi ne gerek var ...
tatlım açık açık kuaföre sadece kendinin gideceğini belirtebilirsin sorun oolmaz herhalde tatlılıkla anlatabılırsın durumu yada sabah erkenden fırlıcan evden:) yada kuaforden randevu aldık sadece bır kısı kabul edıyor dıyebılırsın ..ben yanıma kımseyı almamıstım ablamla bıle kuafor saat ve randevularımız farklıydı bızım öle ıstedım ben maddi durumdan dolayı yapmadım ben bunu o gun zaten yeterınce streslı olucam kımseyı ıstemıyorum etrafımda tek gıdıcem dedım nısanlım aldı evden benı gıttık guzellık merkezıne randevu satımde once kahvemı ıctım keyıf yaptım klasık muzık eslıgınde hafıf masajlada rahatlattılar benı sonrada ordan kuaföre goturdu makyajım bıtınce nısanlım benı ben kuaforden cıkınca kım gıtcekse gıttı kuafore ben kendım ablam ve ıkı kuzenım ıcın randevu aldım baska kımsede benı baglamaz dedım gorumcem zaten yanına sen sakın kımseyı alma senın rahat olman lazım o gun kuaforde basında su söle olsun dıe dırdır eden olmasın sakın demıstı bende öle yaptım işin açıkçası sende streslıyım yeterınce kalabalık olunca daha kötu olurum rahatlamam lazım falan desen sorun olurmukı tatlım...
ay bencede öle yapim
canım ben ağda değilde aldevn yapıyorum kızarma morarma olmuo 1 gün sonraki hali çok güzel oluyor kınadan sonra yapıcam canım
aldevn nedirki ben bilmiyorum?
canım biz 4kızkardeşiz baştan kaybediyom zaten
ne desem alınıyolar nişanda götrümdedim kardeşlerimi ablamı
ne kadar zorlarına gitmiş
sabah kaçtıydım evden de..
kardeşlerimi götürücem kuzenleri götürmücem galiba
tatlım o zaman mecburen sadece kardeşlerini al yanına kuzeni falan salla gitsin ve kardeşlerinle gideceğine göre düğünden önce gideceğin kuaför belli olduğunda kuaförle pazarlığını yapabilirsin sanırım sabit fiyatını belirlersin ve düğün günü gittiğinizdede nasılsa düğün günü vermemezlik yapamazlar diip sana ücreti kakalamasınlar baştan sabit fiyat al zaten topuzun falan fiyatları bellidir kuaförde hesaplattır 4 kişilik ücreti belirlet düğün günüde ne belirlendiyse onu öde derim ben en azından bilipte rahat rahat gitmiş olursun o gün zaten stresli olcaksın bide hesap ne cıkcak die düşünme derim ben baştan ayarla...
tuvalet derken benim dediğimi kastediyosun dimi canım pek anlamamda
merak ettim herkez bayılmış galiba giyicem
canım ben ağda değilde aldevn yapıyorum kızarma morarma olmuo 1 gün sonraki hali çok güzel oluyor kınadan sonra yapıcam canım
aldevn ne kız ben bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?