- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
kızlar benim bu tarz kabarık şeylere aşırı ilgim var hastasıyım resmen...kınada asla abiye giymek istemiyorum,bindallıda istemiyorum...kınamda ya gelinliğimi ya da kabarık kırmızı nişanlık giymek istiyorum...sizce nasıl olur...ama nolur abiye giy demeyin...şimdi nişanlığıda gelinliğide kiralamayı düşünüyorum eğer kınada kabarık nişanlık giyeceksem ....ay ne yapayım sizce nasıl olur..gelinlikmi giysem onu mu giysem mesela şu tarz şeyler düşünüyorum
http://a1202.hizliresim.com/u/r/2yqh7.jpg
http://a1202.hizliresim.com/u/r/2yqjn.jpg
çok istiyorsan 2 numara güzel olabilir.
sonuçta senin tercihin hoşunada gidiyormş. bi kere olcak birşey. nasıl istiyorsan öyle giyin derim
hadi nişanda giyilirde kınada çok gereksiz ertesi gün zaten gelinlik giyiliyor.onun özelliğini kapatma..sadece beyazlar içinde prenses ol canım..
kınada rahat ol oyna döktür..hiç gerek yok bence sakın giyme..
ben seviyorum,istiyorum diyorsan o zaman bize hiç sorma direk giy.
cnm ben sakaryalıyım bizde pek giyilmez kınada öyle kabarık elbise abes kaçar ama gaziantepte yaşıyorum şuan burda bir çok kınaya gittim bindallı giymezler aynı nişanlık gibi kabarık senin istediğin tarz da giyerler kınada da
aaa öylemi canım yaa sevindim bi ben değilmişim bizim burda da bi kız kabarık nişanlığını giymişti gerçi
karasızım işte gelinlimi giysem nasıl olur acaba
nişanlım alır inşallah ikisini birden
canım seviyorum istiyorum da karasızım işte saçma olurmu diye yorumlar bekliyorum nasıl olur diye..
canım herkezin kültürü farklı ben birde memlekette bir arkadaşta da ilk önce gelinliğini giydi kına yakılırken bindallı giydi ben kına nerde olucak peki burdakiler kabarık giyenler genelde düğün solonunda oluyor birde kızlı erkekli karışık bizlerde mesala kız evinde olur bindallı giyinir senin kınan nerde olucak?
saçma olur canım çok saçma ,gelinliği kınada giyerse elalem cimri der bir kına kıyafeti alamamış derler..
ben düğüne gitsem gelini her iki gecede farklı modellerde beklerim.ne öyle hem kına kabarık hem gelinlik kabarık hiç birşey bilmiyor bu kız derim..
tabi bu benim fikrim.itici geliyor kabarık giyenler bana.giy kınan şöyle dar balık modeli arkası uzun abiye off.harika ben öyle yaptım valla.çok zayıfım ben fizikliyim..
kına elbisemle gösterişimi yaptım..düğünümde de prenses oldum
yine abiyeye geldi olay
bilmiyorum ki acaba ne yapıcam
demek öyle dersin hee aslında bende derdim galiba yaa
ozaman kına da da gelinlik giysem olurmu
hayır giyme sakın,her ikisinin yeri ayrı canım çıldırtma beni yaa
benim açtıgım konulardan bak hem kınama .hem gelinliğime tamam mı
nişanda da abiye giydim herkez gördü abiyeyle biraz da ondan istemiyorum canım bide bizimkiler meraklı abiye giymeye herkez abiye giyecek kına dahil..ondan ayrıcalıklı olmak istiyorum yaa ozaman ben gelinlik giyim yaa
ama annemde diyoki o düğüne özel olsun diyor düğünde kimse şaşırmaz falan diyor
ama abiyeyide ben istemiommmmmmmmmm
valla çok karıştım ya
hemen bakıyorum
ne kadar zamanın var:) daha araştır zamanla kafan yatan birşey olur aglama:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?