• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kınada Hatice Sultan Tacı

alakasız ama belki bilirsiniz diye soruyorum konu sahibi arkadaşımdan özür diliyorum şimdiden
ele kına yakmak için şablonlar oluyor ya kapalı çarşıda baktım ama hem pahalıydı hem de sevimsizdiler
yuvarlak şekilde olanlarından nerde bulabilirim avuç içine olacak şekilde öyle hintli şeyleri gibi değil tüm eli kaplayan falan güllü dallı olmayanlardan...

Sitede Emadra adlı bir üye var o da muteşem yüzyıl taçları vs. yapıyordu istersenız onlada bir iletişime geçin belki yardımcı olabilir

alakasız ama belki bilirsiniz diye soruyorum konu sahibi arkadaşımdan özür diliyorum şimdiden
ele kına yakmak için şablonlar oluyor ya kapalı çarşıda baktım ama hem pahalıydı hem de sevimsizdiler
yuvarlak şekilde olanlarından nerde bulabilirim avuç içine olacak şekilde öyle hintli şeyleri gibi değil tüm eli kaplayan falan güllü dallı olmayanlardan...

canım gittigidiyorda görmüştüm hint kınası ama senin dediğin gibi mi bilemem bir bak istersen

$059.jpg bu nasıl...gittigidiyorda satıyorlar

dizide hatice sultan'da gördüğümde bayılmıştım. bence çok farklı olur ama üst kısmı fazla mı yuvarlak emin olamadım? keşke deneyebilsek. değişik olmak istiyorum bende ama değişik olayım derken komik olmakta var :(

bende bunu gördüm ama dediğin gibi benim de çok içime sinmedi

Back