• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kınada Hatice Sultan Tacı

pixa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
597
0
66
Kırşehir
Arkadaşlar face'te buldum bunu kargo dahil 35 tl diyor fiyatına sizce nasıl (bu arada tülü bu olmayacakmış daha kaliteli bir tül kullanacak) kınada daha farklı daha güzel mi olur böyle birşey kullansak?
Satan kişinin yüzü görünüyor o yüzden bugün dursun yarın kaldırırım yüzünün olduğu resmi

Son düzenleme:
bunlarda diğer modelleri ama bunlar ben pek beğenmedim

Eklentiler

• $diğeri.jpg
    $diğeri.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 342
  • $farklı.jpg
    $farklı.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 383
bende keske hatıce sultanın baslıgından bulabılsem dıyodum bude super bayıldım tam anlamıyla nerden ulaşabılırız bunu satana bende ıstıyorum :18:

birde bunları buldum gittigidiyorda bu da 25miş

Eklentiler

• $KINA-TACI-GELINE-OZEL-TASARLANMIS_model.jpg
    $KINA-TACI-GELINE-OZEL-TASARLANMIS_model.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 4.100
  • $KINA-TACI-GELINE-OZEL-TASARLANMIS__son.jpg
    $KINA-TACI-GELINE-OZEL-TASARLANMIS__son.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 529
  • $KINA-TACI-GELINE-OZEL-TASARLANMIS.jpg
    $KINA-TACI-GELINE-OZEL-TASARLANMIS.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 416
Selam kızlar. Bugün katıldım aranıza

25 Haziranda düğünüm var. 24ünde de kınam ve bu tacı çok beğendim. Nerden bulabileceğim hakkında bilgi verir misiniz? Kendinize iyi bakın :32:

Selam kızlar. Bugün katıldım aranıza

25 Haziranda düğünüm var. 24ünde de kınam ve bu tacı çok beğendim. Nerden bulabileceğim hakkında bilgi verir misiniz? Kendinize iyi bakın :32:

canım ilk mesajdaki tacı beğendiysen facebookta o kişiyi arkadaş olarak eklemen lazım o satıyor hani kendisini tanımadığım için reklam olmasın diye buraya vermiyorm özelden atarım şimdi sana

nerden buluyosun tatlım bunları çok güzeller
ama benim ilkindense şu gg de gördüğün çok hoçuma gitti daha kaliteli duruyo

gg de gördüğün vardı karar veremedin mi onlara canım kapalı çarşı tarzı yerlerde değişik güzel şeyler oluyo benim aklımda da çok seçenek var ama bitane görmüştüm fuşya üzeri boncuk işlemeli klasik bindallı çık hoştu bide hürrem tarzı bi kıyafet gördüm güzeldi bide adıge kafkas halk kıyafeti bunlar var aklımda insan bu tür konularda çok kararsız kalıyo

bunlardan bende istiyorummmmm, lutfen banada ozelden yazarmisin:52::52:

gg de gördüğün vardı karar veremedin mi onlara canım kapalı çarşı tarzı yerlerde değişik güzel şeyler oluyo benim aklımda da çok seçenek var ama bitane görmüştüm fuşya üzeri boncuk işlemeli klasik bindallı çık hoştu bide hürrem tarzı bi kıyafet gördüm güzeldi bide adıge kafkas halk kıyafeti bunlar var aklımda insan bu tür konularda çok kararsız kalıyo

ya onu çok istiyorum ama o satıcıdan şimdi haber bekliyorum farklı bir model daha yapacaktı o yüzden
yani aslında giyeceğimiz 1 tane ama uğraşıp duruyoruz :1:

bence çok güzel canım fiyatıda çok uygun kınada farklı ve çok hoş olur........

İlk model çok basit yapılmış. GG de ki güzel. Bende gelinime yapacağım bu taçtan yapınca eklerim size resimlerini. Bizim daha erken zamanımız var.

Back