- 4 Kasım 2019
- 69
- 30
-
- Konu Sahibi endoplasmicreticulum
Ben de o şekilde düşündüm, paylaşımınız için teşekkür ederim. Son anlara doğru fotoğraf çekmede de tekrar kaftanı çıkartır gelinlikle kalırım. :)kardeşim öyle yaptı. önce gelinlik sonuna doğru kaftan giydi kına yakılırken
daha doğrusu şöyle yaptı :))Ben de o şekilde düşündüm, paylaşımınız için teşekkür ederim. Son anlara doğru fotoğraf çekmede de tekrar kaftanı çıkartır gelinlikle kalırım. :)
evet aynen normal düğün gibi.. kınayı en sona bitişe bırakmadık millet kalkmaya başladığı için. kınadan sonra da oynama bir süre devam etti hemen bitmedi...sıralaman gayet iyi...Gayet güzel fikir, duvağı hiç düşünmemiştim doğru saç modelini de ona göre seçmek gerekecek.
Peki program ne şekilde oldu? Giriş dansı, müzik, pasta kesme, takı ve kına, sıralamayı yapamıyorum bir türlü
rica ederim. hayırlı olsun..Evet kına nispeten uzun süreceği için başta çok oynamamak gerekecek. :) Fikriniz için tekrardan teşekkürler
Anladım inşallah çok koşturmacalı olmaz, düşününce tatlı telaşlar ama işte insan stres oluyor :)Benim kuzenim de dediginiz gibi yapti once gelinlikle cikti dans ettiler cok az oynandi taki merasimi ve pasta kesildi sonra bindallisini giydi ama en son tekrar gelinlige donmedi bindalliyla bitirdi dugunu
Cok haklisiniz ben de o tatli telaslarin icerisindeyim suanAnladım inşallah çok koşturmacalı olmaz, düşününce tatlı telaşlar ama işte insan stres oluyor :)
2 düğün olacak olsa da memleketimde de giriş gelinlikle olsun istiyorum yabence ilk başta kınalığınla çık çok geçmeden kınan yakılsın sonra gelinliğini giy
Tabiki tercih meselesi, o gün senin günün gönlün nasıl istiyorsa.. çok kabarık olmayacaksa arkadaşların dediği gibi gelinliğin üstüne giyersin kaftanı.. bir de kaftanın ne renk olacaksa üzerinde beyaz işleme vs olursa uyumlu güzel olur gelinlikle..2 düğün olacak olsa da memleketimde de giriş gelinlikle olsun istiyorum yadaha gelinliğe hiç bakmadım ama muhtemelen kabarık olmayan bir şey alırım, bindallı ya da kaftanı da kiralamayı düşünüyorumbakalım mart-nisan gibi bakmaya başlarım