Selam
Ben 2.denememi yaptim dun itibariyle kina da..
Harika ama harika otesi bir renk oldu.. Esim bile inanamadi..
icine neler katmadim ki :)
ilkinde cikolata kahve tutturdum..o da superdi..
simdi ise cikolata kahveyi biraz kizillastirmak istedim ve o da oldu :)
suanda mis gibi kina kokuyor saclarim, zaten kina kokusuna bayilirim ayrica..
inanilmaz derecede bakimli ve hacimli oldu saclarim..
paril paril parliyor..
Bu KINA harika birsey ya.. Esimin yardimi ile surduk kafama.. Baya bir zahmetli oldu ama degdi..
cok memnunummmmmmmm, tavsiye ederim..
Renk ayarlarmalarini sormak isteyen olursada yazabilirim...
sevgiler...
kesinlikle kinayi tavsiye ederim ben..
harika sonuclar cikiyor :)
Benim de su an sacimda kina var ama sadece guneste kizillik belli oluyor. Cikolata kahveyi nasil yaptiniz?
ya aslında düşünüyorum ama cesaret edemiyorum her kına aynı renk olmayabiliyor bide turuncu falan olursa diye korkuyorum , bide güneste rengi açılırsa kötü olur diye korkuyorum
Bende cok korktum turuncu olur diye, birde benim beyazlar coktu..
icine kattigim malzemelerle birlikte.. "KAHVE-KIZIL" bir renk oldu..
cikolata rengi daha cok..
kesinlikle ben bile inanamiyorum sonuca..
bende turuncu bekliyordum ama yanildim, mutluyum:)
Canim selam
Benim saclarim baya bildigin kahverengi oldu..
Cikolata rengi :)
Ceviz kabuklarini suda kaynattim, cevizin suyu ile kinayi kardim..Ve saclarima surdum..
hatta az kizillik da katsin diye, kirmizi toz biber (tatli) da ekledim :)
superrrrrrrrrrrr oldu.. kesinlikle tavsiye ederim.
baska sorularin varsa, cevaplarim.
ciddi olamazsın:)) bu süper bişey gerçekten işe yaradımı yani biber :))çok tuhaf ama süpersin
ve kına yaktım :) hiç beklediğim gibi açık turuncu gibi olmadı sadece güneşte parlıyor biraz :) ve çok bakımlı gözüküyor :mutluyumm: 1 hafta sonra yine yakmayı düşünüyorum biraz daha kızıl olsun diye umarım istediğim rengi yakalarım :)
EheheKomik olurdu valla bi de ondan kurtulmakla ugrasirdim En iyisi önce normal sogani kullanayım. Bir arkadas yazmıstı burdan, sacina sogan kabuguyla hos bır renk vermis. Merak ettim denicem. Ne bulursam deniyorum valla saclarima
Şansa gel yayaz boyunca gördüğüm tek bulutlu gün kendi kendime mi konuşmaya başladım ben acaba
Ben de saç rengini değişik yollarla açma konusunda denemeler yapıyorum en son denediğim bir ürünü burada yazdım sizlerle de paylaşmak istedim burada bunu kullanan başkaları var mı hiç yorum göremedim. Ben çok memnun kaldım kısa sürede fark edilir sonuçlar aldım. DenizDeNerde: Sun In Saç Açıcı Sprey
sizinki güzel olmuş keşke benimkini de sarı yapsa ama benim saçım koyu kahverengi ve kahverengi saça kırmızı renk verebilir yazıyor(((