cidosh Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2011 331 5 118 20 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cidosh #1 merhaba arkadaşlar, cevizli-kartal-maltepe civarında kına için mekan arayışındayım. Ancak aklımda hiçbir yer yok. Lütfen bana bu civarlarda kına yapan yada giden arkadaşlar varsa lütfen yazın. Aksi halde evde yapıcam ve ben bunu hiç istemiyorum
merhaba arkadaşlar, cevizli-kartal-maltepe civarında kına için mekan arayışındayım. Ancak aklımda hiçbir yer yok. Lütfen bana bu civarlarda kına yapan yada giden arkadaşlar varsa lütfen yazın. Aksi halde evde yapıcam ve ben bunu hiç istemiyorum
cidosh Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2011 331 5 118 20 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cidosh #2 yaa kimse bilmiyor mu yaaa
missvixen Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2010 60 0 46 İstanbul 9 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cidosh #3 üzerinden baya zaman geçmiş, yapmışsındır sanırım kınayı. Bende maltepede kına için mekan ararken mesajını gördüm, nerede yaptığını ne kadara yaptığını paylaşırmısın?
üzerinden baya zaman geçmiş, yapmışsındır sanırım kınayı. Bende maltepede kına için mekan ararken mesajını gördüm, nerede yaptığını ne kadara yaptığını paylaşırmısın?