mantıklı evet :)En güzeli bu fiyata bir yer tutmaya çalış.
Ucuz yollu tef,kına falan hazırlanıyor malzemeleri alıp kendiniz
yapın arkadaşlarınızla toplaşıp :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mantıklı evet :)En güzeli bu fiyata bir yer tutmaya çalış.
Ucuz yollu tef,kına falan hazırlanıyor malzemeleri alıp kendiniz
yapın arkadaşlarınızla toplaşıp :)
Neden olmasin? Yaparsin evinde guzel guzel, o ahir kokulu lagim kokulu yerler bile o fiyata degil, miden almaz yapsan bile. Dugunune zaten yakin akrabalarin gelecek,kinayi biraz bekarliga veda partisi seklinde dusun ve genclerle yap.Öyle tabi de olmazki yani akrabalarla olması gerek
evliliğin 3. günü istenen tava, kredi kartı hesap kesimi geçsin alırız diyen adam ve biten bir evlilik biliyorum mesela
Evlenirken herkes kendini prenses saniyor. Ama evliligin ertesi gunu anliyorlar aslinda prenses olmadiklarini. Gelsin gecim skintisibir de evlilikler daha kurulmadan böyle yıpranıyor işte
"olması lazım" deniyor her şeye
sonra da içte kalıyor ben param yok dedim sen tutturdun
işte ben bunu istedim de sen şunu aldın vs vs
evliliğin 3. günü istenen tava, kredi kartı hesap kesimi geçsin alırız diyen adam ve biten bir evlilik biliyorum mesela
ne olur istekleri elalem ile değil de kendi gücümüz ile tartalım ki huzurlu yaşayalım
Cidden mi? Bu kadar erken? Tava yüzünden?
Evlenirken herkes kendini prenses saniyor. Ama evliligin ertesi gunu anliyorlar aslinda prenses olmadiklarini. Gelsin gecim skintisi
Her tava gördüğünden hatırlar olanları artık...evet
bu gözler neler gördü sen bir bilsen
o nedenle bazen kızlar bana kızıyorlar
hep kötümsersin diye ama işte bazı şeylerin acı tecrübeleriin gördüğüm için uyarmak istiyorum
neden onun istediği alınmamış
hemen 3. gün boşanmadılar tabii ama olay büyüdü de büyüdü ve sonuç kötü
Her tava gördüğünden hatırlar olanları artık...
BDV'yi bu yüzden seviyorum. Sırf entrika, uyduruktan dertler değil. Yaşamış kadınların gerçek deneyimleri, gözlemleri var yorumlarda. Ben faydalanıyorum şahsen.
ha ha Yurdumda gerçek ilişkiler bile Brezilya dizisi tadında. Seviyorum bu ülkeyi ve renkli insanını benaman işte olaylar büyüyor
ilk gece evde mi balayında mı tartışması da vardı
kız ilk defa öyle otelde tatilim olacak herkes balayı balayı diye gidiyor orada yapalım demiş
adam evde mis gibi yatağımız var demiş orda rusların yattığı yatakta mı yapacağız vs demiş
al sana tartışma
neyse yapmamışlar sabah olmuş
sonra bir şeyler girmiş araya unuttum kaç yıl geçti
sabah yapmışlar işte kzı gidip adamın annesine sarılıp ağlamış mutluluktan vs vs
ha ha Yurdumda gerçek ilişkiler bile Brezilya dizisi tadında. Seviyorum bu ülkeyi ve renkli insanını ben
öenmli değil :) komik olaylarkonu sahibi kusura bakma dağıtmayalım daha fazla
evet çok haklısınOrganizasyon şart mı peki? Bence çok gereksiz. Kınanın tamamı işgal ediliyor.
Bence bu fiyata bi mekan tut. İstanbulun neresindesin?
Kış ayı olduğu için mekanların çok fazla cüzi bi miktar isticeğini sanmıyorum.
Kalan parayla da cok rahat kına malzemelerini alabilirsin. Eminönün de gayette uygun fiyatlara ne ararsan var.
Hem biraz el emeği olsun işin içinde, daha kıymetli olur bence :)
Çok teşekkür ederimBı bakın derım ..