öncelikle başınız sağolsun diyorum..kayınpederiniz de olsa nişanlınızın babası..gerçekten çokk üzücü bi durum! biziimde sizin gibi üzücü bi olay başımıza geldi..
2 düğünümüz olacaktı haziranda..fakat ekim ayında nişanlımın amcasını kaybettik,(düşünün 9 ay var.)herkez çok perişan oldu,çünkü beklenmedik bi durumdu..nişanlımın ailesi orda düğün olmasını istemedi,nikahın yapılmasını istediler..bizde kabul ettik(tabiki bu iki ailenin anlayışına bağlı).
sözüm 2 ay olmuş unutulur diyen arkadaşa!..nassıl unutulabilir yaa.okadar yeni ki şubat ayı ya..kolay bişey mi bu..ölüm nasıl unutulabilir..bunu başına gelmeyen bilemez..Rabbim kimseye bu acıyı göstermesin...
arkadaşım bilemem ama damat tarafı gelsede kına gibi geçmez..gelirlersede oturur,ağlar ve giderler..bu senin içine siner mi..sonuçta ben bunu düşünerek orda düğün istemedim,onlar orda ağlarken eğlenceli geçmez diye düşündüm,sonuçta düğün bu..
ölenle ölünmüyoo bununda bilincindeyim 20 yıl önce babamı kaybettim..ama sizin ki daha çok yeni..ii düşünmek gerek..