Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kına kıyafetim

Çook güzeller canım ayakkabı süper:nazar: iyi günlerde giy inş mutluluklar şimdiden:54:

nilaycım teşekkür ederim beğenmene sevindim:81: ayrıca ayakkabım çok rahat içinde pamuk var sanki inş giydiğim gün beni yarı yolda baırakmaz hep rahat olur

Son düzenleme:
kızlar ben öyle kabarık allı güllü dallı nişan kıyafetlerini hiç sevmiyorum,, asil ,şık seksi bi o dar da zarif durmalı üstünde insanın o yüzden bu kıyafeti tercih ettim omuzlarda dağınık topuz ya da yandan ayrılmış iri dalgalı açık saç düşünüyorum ,renk konusunda kararsızım aslında siyah çok güzel duruyo ama belki renkli olsun diyekırmızı yada saks mavisini diktirebilirim. siz ne dersiniz akılk verin bana:)

kızlar ben öyle kabarık allı güllü dallı nişan kıyafetlerini hiç sevmiyorum,, asil ,şık seksi bi o dar da zarif durmalı üstünde insanın o yüzden bu kıyafeti tercih ettim omuzlarda dağınık topuz ya da yandan ayrılmış iri dalgalı açık saç düşünüyorum ,renk konusunda kararsızım aslında siyah çok güzel duruyo ama belki renkli olsun diyekırmızı yada saks mavisini diktirebilirim. siz ne dersiniz akılk verin bana:)

keşke kendi konunu açsaydın daha rahat ulaşılırdı topiğine tatlım benim topiğimde istediğin sonucu alamayabiliirsin

ayrıoca sanırm düğünmz aynı zaman benm 8 temmuz kınam 10 temmz nikah:) sende biyerde sayısını yazmşsn orda farkettm

yüz örtüm silinmiş yaa kendi ellerimle yaptım valla :1:
$DSCF2958.jpg
$DSCF2959.jpg

Back