Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kına kıyafetim

$DSCF2687.jpg $55134-_1288182349.jpg $DSCF2688.jpg inş görünür şimdi

$DSCF2717.jpg bu da kına ayakkabııım nasıl kızlar?inanılmaz rahatlar bakalım beğenecek misiniz

Son düzenleme:
Hepsi birbirinden güzel canımmm dilerim herşey gönlündeki gibi olur :70: hüzünlendim çok bakarken benimde günüm azalıyor rabbimm hiçbirimizi pişman etmesin :14:

kına elbisen coookkkk güzell yaa :)) etegini acmıssn bayıldımmm cok güzell duruyor ayakkabılarında öyle hepsi uyum icinde cok heyecanlııı :)) allah utandırmasnnn

kına elbisen coookkkk güzell yaa :)) etegini acmıssn bayıldımmm cok güzell duruyor ayakkabılarında öyle hepsi uyum icinde cok heyecanlııı :)) allah utandırmasnnn

ayy sağol canım çok severek aldım elbisemi benim için tasarlanmış gibiydi aksesuarlarla ve setimle daha güzel duracak ve tamamlanacak inş hakikaten çok heyecanlı yaa inanki tam 71 gün kaldı kınama:21:

ayy sağol canım yaa çok sevindim beğendiğine çok rahat ama ablam pek beğenmedi gibi aklıma takıldı ondan ben çok sevdim ama:59:
beğenmez olur muyum kuzuş sadece ben bilekten bağlı ayakkabıları pek sevmiyorum o da kendi ayağımda .giyinip gösterdiğinde sende çok güzel durmuştu bitanem benimmm

Back