Kına Gecesi Kina icin özel davetiye ?

Kamerayi tanidik biri ceker diye düsündük aslinda, bakicaz artik.
Bu vize islemleri ölüm gibi, bikac arkadasimdan biliyorum, bende tanik oldum yani zor
ama zor islerin de kiymeti cok bilinir :)
Insallah kisa sürede sorunsuz halledersiniz..
Nisanlin hangi ilden gelecek ?
Gelsenkirchene cok yakinim,tanidiklarin varmi buralardan?
Benim dügünüm 30 temmuzda, baya az kaldi yani heyecan varmi dersen
hala farkinda degilim sadece cok stressliyim ve cok alinganim aman aman:9:
Evet adasiz, hersey bu kadar tesadüf olur..

hayirlisi olsun canim.. sorma ya ordan problem burdan problem sinir stres ya resmen :(
Istanbuldan gelicek canim...
COOOK tanidik var :) Gelsenkirchen, Recklinghausen.. teyzemler, akrabalar cok orda.. hatta bu ayin 24. dügün olucak orda bi tanidigin.. gelicez oralara :D
ooo senin cok az kalmis benim daha var..
süper ya adas cok sevindim :)

hmm özelden atarim tam olarak nereden oldugumu.
belki buradandir evlenecek kisi, bu ay cok dügün var millet evleniyor tek tek:9:

evet cok az kaldi, suan calistigim icin hic gitmiyecekmisim gibi geliyor
mayista bi gidip gelicem son alinacaklar icin.. hepsini yetisirebilirim umarim..

ablamın kınası olacak düğün gibi yapacağız erkek tarafı kına yapmayacakmış kendilerine bizde bu yüzden ayrıca kart vizit tarzında bir şey hazırlattık kınaya davet edeceğimiz kişilerin davetiyelerinin içine koyduk öyle bi şeyde yapabilirsin :)

Kart vizitte iyi fikir canim evet, ben yaptirdim davetiyeleri bile..
Kinaya özel davetiyeler sordum bugün bi yerde, seneye cikacakmis
yogun talep nedeniyle..

kızlar yaa bende kınaya özel bişeyler arıyorum. nasıl bişey olsa karar veremedim. nişanda nişan mendili yapıp dağıtmıştık. 80 kişi civarındaydık ve 200 tl tutmuştu. ama müthiş güzeldi ve harika bi anı olmuştu.. kınayada bişey yapmak istiyorum. bu tarz davetiye mi hazırlatsam acaba??

kızlar yaa bende kınaya özel bişeyler arıyorum. nasıl bişey olsa karar veremedim. nişanda nişan mendili yapıp dağıtmıştık. 80 kişi civarındaydık ve 200 tl tutmuştu. ama müthiş güzeldi ve harika bi anı olmuştu.. kınayada bişey yapmak istiyorum. bu tarz davetiye mi hazırlatsam acaba??

Canım nasıl bir şeydi resim varsa paylaşır mısın?

Back