Kına girişi

NewbieMommy

🧸✨️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
2.521
2.897
32
Kızlar kına da giriş nasıl olmalı telaşem var kafam yerinde değil daha önce gittiğim kınalarda nasıldı hiç dikkat etmemişim🤦🏼‍♀️ Organizasyon tutmadım onu belirteyim ama bu işler nasıl olur nasıl başlamam gerek elim ayağım birbirine dolandı biraz fikir verebilirmisiniz?

sesen aksu rakkasla gir bacim hic ustune kafa yorma giris o kadar onemli degil gelisme ve sonuca odaklan

Yakın kız arkadaşlarınla güzel bir şarkı ile giriş yapabilirsin.
Tercih senin ben hangi şarkı ile girmiştim hatırlamıyorum ama arkadaşlarım sağolsun ayarlamıştı

Nişanlın yanında olmayacak mi ? Bizim kına ikimize de olacak o yüzden soruyorum bazı yerlerde olmuyormuş seninde mı öyle ☺
Eğer öyleyse biz burdan sana dua ederiz bende çok istemezdim 😄😄
Yok yanımda olacak ama nasıl giriş yapacağımızı bilmiyorum zeynones zeynones kız arkadaşlarınla bir giriş yap diye güzel bir fikir vermiş fakat arkadaşlarım hep farklı şehirdeler düğünün olduğu şehire gelecekler kınada olmayacaklar🥺 sanırım nişanlımla el ele girip sonra dans etmek durumunda kalıcaz 😓

Yok yanımda olacak ama nasıl giriş yapacağımızı bilmiyorum zeynones zeynones kız arkadaşlarınla bir giriş yap diye güzel bir fikir vermiş fakat arkadaşlarım hep farklı şehirdeler düğünün olduğu şehire gelecekler kınada olmayacaklar🥺 sanırım nişanlımla el ele girip sonra dans etmek durumunda kalıcaz 😓
Olsun zaten şu koşullarda çevrede çok kişi olmaz 😊 anın tadını çıkarmaya çalışın 🤗

X