• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına gecesi (yöresel kıyafetler)

derya_51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
631
2
46
Adana
Kızlar her şeyin hayırlısı tabi ki. Aslında benim evlenmeme de çok var ama ben şimdiden bakmak istiyorum. Nişan ve evlilik peş peşe olacak gibi çünkü. Bu forumu da görünce fikir almak istedim. benim erkek arkadaşım Azerbaycanlı diyorum ki kına gecesinde iki farklı elbise giyeyim. Birincisi kınalık olsun abiye tarzı ikincisini de kına yakılacağı vakit giyeyim ve Azerbaycan'ın yöresel bir kıyafeti olsun dedim. Fotoğrafını paylaşıyorum. Netten bulamadım eminim daha güzelleri de vardır. Bindallı tarzında giyebilirim diye düşündüm.
Sizce uygun olur mu? Yoksa saçma bir fikir mi?

Eklentiler

• $82044826gc2.jpg
    $82044826gc2.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 1.559
Siz istedikten sonra neden olmasın ki..Zaten eklediğiniz fotoğraftaki giysi neredeyse bindallı :)
İnternetten veya nişanlınızın tarafından araştırma yapın ne giyiyorlarmış nereden bulabileceğinizi ona göre bakarsınız içinize sinerse onların yöresel giysisini giyersin..

evet çok istiyorum baktık sordum da belki annesi yaptırır özel birşey ya da onların kına gecesinde giydikleri kıyafeti giyebilirim güzel olur gibi geldi bana da

Olur güzel de olur..Şimdi kına gecelerinde hint akımı var mesela hint olmamamıza rağmen :) Siz de farklı bir kültürün yöresel giysisini giyeceksiniz güzel kısmı eşinizin kültürü olması.
Hem onların da gönlü hoş olur size de değişiklik olur.
Burada paylaşırsınız giyeceğiniz kınalığı bizler de fikir ediniri

Kızlar her şeyin hayırlısı tabi ki. Aslında benim evlenmeme de çok var ama ben şimdiden bakmak istiyorum. Nişan ve evlilik peş peşe olacak gibi çünkü. Bu forumu da görünce fikir almak istedim. benim erkek arkadaşım Azerbaycanlı diyorum ki kına gecesinde iki farklı elbise giyeyim. Birincisi kınalık olsun abiye tarzı ikincisini de kına yakılacağı vakit giyeyim ve Azerbaycan'ın yöresel bir kıyafeti olsun dedim. Fotoğrafını paylaşıyorum. Netten bulamadım eminim daha güzelleri de vardır. Bindallı tarzında giyebilirim diye düşündüm.
Sizce uygun olur mu? Yoksa saçma bir fikir mi?

Şehirden Şehire Adetler Var kimisi 8 kıyafet giyiyor kimisi gelinliğini giyiyor bence seninde kına yakılmadan önce bu kıyafetle daha sonrasında ise kına yakılırken bindallı giyebilirsin böylece iki tarafında adetlerini yerine getirmiş olursun hoşda olur tabi bence :1:

teşekkür ederim kızlar avatardaki resmi de nişan için giymeyi istiyorum ama sevgilim üstü çok açık diyor :) oysa ben bayıldım resimlerimi paylaşırım tabiki :)

Back