• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına gecesi mekanı önerileriniz ?

nes_li

Ömrümün sahibi
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
518
12
118
Bu da bir ders oldu az kaldı aklımda en kötü ihtimal düğün salonu var ama ben biraz daha renkli olsun istiyorum....İstanbul fatihe bağlı balata yakın Külliye var ama fiyatı biraz fazla geldi bana kına için sizlerin önerisi nedir(Avrupa yakası )

canım zeytinburnunda bir yer var çağteksin orda parc de la mariage mı ne yanlış yazmış olabilriim :1: ay benim de kına için mekan bakmaya başlamam lazım ama daha başlamadım :ssz:

canım zeytinburnunda bir yer var çağteksin orda parc de la mariage mı ne yanlış yazmış olabilriim :1: ay benim de kına için mekan bakmaya başlamam lazım ama daha başlamadım :ssz:

evet tatlım guzel yer orası le parc de mariage. ama elini çabuk tut biz 13 eylul 2014 için baktık ama o gune yoktu yer tanıdıkta vardı ama birsey yapamadı. o yuzden bende dugun yapmayacagım ama aklım orda kaldı kına için dusunebilirim ama kınayada o kadar para deger mi bilmiyorum.

Back