slm kızlar ben mayısta evleniyorum kına elbisemi aldım rengi mor.
kırmızı pembe falan sevmiyorum herkes kırmızı giyiyor kınada biraz değişik olmak istedim yeşil yada mor istiyordum kabarık değil düz kesim bir abiye.
bende size bişey danışıcam cevaplarsanız çok mutlu olurum elbisenin altına gümüş rengi bi ayakkabı giyicem çünkü elbisenin ön kısmında gümüş renkli taşlı bi aksesuarı var ama başörtüsüne karar veremedim sizce elbisenin renginde olsa çokmu kapatır birbirini yada gümüş renkli bi eşarp üstüne mor eşarplı bi model mi daha hoş durur yoksa mor elbisenin üstünde çokmu sırıtır sizce?
slm kızlar ben mayısta evleniyorum kına elbisemi aldım rengi mor.
kırmızı pembe falan sevmiyorum herkes kırmızı giyiyor kınada biraz değişik olmak istedim yeşil yada mor istiyordum kabarık değil düz kesim bir abiye.
bende size bişey danışıcam cevaplarsanız çok mutlu olurum elbisenin altına gümüş rengi bi ayakkabı giyicem çünkü elbisenin ön kısmında gümüş renkli taşlı bi aksesuarı var ama başörtüsüne karar veremedim sizce elbisenin renginde olsa çokmu kapatır birbirini yada gümüş renkli bi eşarp üstüne mor eşarplı bi model mi daha hoş durur yoksa mor elbisenin üstünde çokmu sırıtır sizce?
merhaba arkadaslar, buda benim kinada giyecegim elbise
ya kızlar belki konu sapmış olacak ama tekrar konu açmayım dedim yine bindallı ile ilgili.ya şimdi benim düğün temmuzda.ev düğünü olacak nasipse.bizim burda düğün cumartesi günü başlar.pazar gelin alma olur ama cuma günü iki taraf birbirine hayırlı olsuna gelip gider.cumartesi günü gelinliğimi giyecem ama akşam kına yakılacak ben gelinliğimi çıkarmayım diyorum beyaz gelinliğin üstünde kırmızı kına örtüsünü çok yakıştırıyorum.bindallıyı cuma günü hayırlı olsunda giysem nasıl olur sizce.aslında aklımda şu da var cuma günü güzel bi abiye cumartesi gelinlik,, akşam da kına yakılırken bindallı giyiyim diyorum.ama şimdi giy çıkar giy çıkar ayrı makyaj ayrı şaç aksesuarı nasıl olacak ya zaman daraldıkça elim ayağım dolanacak gibi geliyo yaa fikir verin nolurr kafam karıştı napacam
Feyzaaaaaaa canım kıyafetini cok begendim... kına gecesii cok ağırr ve şıkk.....
eşarbını yapınca felan resimlerini koy biyere de görelim senii ya da koyunca haber verr
.. kınalık ve gelinlik resimleriniizi de bekliyrummm ..
şimdiden hayırlı olsun kızlar..
kızlar bende fuşya ya da dore düşünüyorum sizce nasıl olur ? kabarık istemiyorum.kabarıkla genelde nişanda giyiliyor.düz kesin birşey istiyorum.hafta sonu iki yerde denedim ve buldum aradığım gibi birisi fuşya birisi dore sizce hangisi?
fuşyayı bıldımde.. dore nasıl bi renk kıss :roflol: ayy kendımı çok cahal gordum :roflol:
heptende duz kesım olmasın bence ozaman senın gelın oldugun bılınmez ascık kabarık olsun (benım fıkrım ) mesela gıycegın kıfayetın etek kısmının altında tarlatan değilde bi kaç kat tul olsun , ve bu tuller etegının içinde kalsın yanı gozukmesın tatlısım..
fusya guzel durur.. renk olarak her tene gider..
anamm dore nası bişi bilemedim CADIARZU kafamçokkarıştı
dore altın sarısı tatlım yerimseniben bahsettiğin gibi elbisenin diz kısmından aşağısında iç kısımda kat kat tüller var biraz kabarık dursun diye.normalde elbise düz saten kumaş üzerine fransız danteli geçirilmiş gibi. satende fransız danteli de aynı renk.dantelde birazda pul işlemesi var canım.umarım anlatabilmişimdir. sengözlerimebaksanab normalde esmerim ama inşallah düğünden önce bronzlaşmış olacağım bu yaz nişandan önce ki gibi kaydirigubbakcemile2
hımm ozaman kesınlıkle dore dıyorum :lepi:
yazdıklarını okurken kafamda canlandırdım muhtesem olmalı hihoyyyt
ışıl ışıl olmalısın gece senın gecen tatlım :asigim:
parmakla gosterılmelısın ... :teytey:
özelıkle bronz tene süüpeerrr olurrr... :smiley-cool:
evet canım sağolasın.özellikle kayınvalidem o ışıl ışıl olmam için sağolsun elinden geleni yapıyor.fuşyada pek belli olmuyor pullar ışıltılar ama dorede süper belli oluyor.bende de fuşya ve mor hastalığı var.hatta mürdüm rengi felan düşünüyordum kına için ama bu doreyi görünce ben aşık oldum diyebiliriminşallah canım söylediğin gibi bronz tenime güzel durur dore... sağol canım yorumun için.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?