- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bindallı da giyiliyor ama biz göçmeniz. kına gecem göçmen düğünü olacak, ayrı şalvarımız var göçmen şalvarı. yani bindallı yerine zaten beyaz şalvar giyicem. bakaıcam artık devamlı elbise modeli bakmaktan öğğk geldi :)))
nerenin göçmenisiniz .?
[/IMG]![]()
canım bindallı da giyiliyor ama biz göçmeniz. kına gecem göçmen düğünü olacak, ayrı şalvarımız var göçmen şalvarı. yani bindallı yerine zaten beyaz şalvar giyicem. bakaıcam artık devamlı elbise modeli bakmaktan öğğk geldi :)))
bende bugün gittim aldım şalvarlarımı:icecream: göçmen değilim ama gönülleri olsun diye ve de hoşuma gittiği için giyicem.çok hoş oluyo ya kaydirigubbakcemile3 böyle yeni gelinler de giyip sıralanıyo ya:teytey: kartanesi izninle birşey sorabilir miyim sana ve arkadaşlara.kına gecende giyimlerini nasıl sıralıcaksın bilgim yok ta bu konuda.ben şöyle düşündüm.önce abiye elbiseyi,kınayı yakmaya yakın bindallıyı sonraları şalvarları.nişan elbisesini de giyen varmış sona yakın. sizce uyar mı! böyle mi yani? :uhm: a.s.
yugoslavya göçmeniyiz canım. :icecream:
bende bugün gittim aldım şalvarlarımı:icecream: göçmen değilim ama gönülleri olsun diye ve de hoşuma gittiği için giyicem.çok hoş oluyo ya kaydirigubbakcemile3 böyle yeni gelinler de giyip sıralanıyo ya:teytey: kartanesi izninle birşey sorabilir miyim sana ve arkadaşlara.kına gecende giyimlerini nasıl sıralıcaksın bilgim yok ta bu konuda.ben şöyle düşündüm.önce abiye elbiseyi,kınayı yakmaya yakın bindallıyı sonraları şalvarları.nişan elbisesini de giyen varmış sona yakın. sizce uyar mı! böyle mi yani? :uhm: a.s.
türbe yeşili dore sarısı kırmızı karışıktı....
hem abiye denilebilir,hem de yöresel denilebilirdi....
değişik şeyleri çok sewiyorum gelinliğim desen o da değişikti....
allah herkesin gönlüne göre versin ama gerçekten harikaydı....
içimde straplez dore sarısı üzerinde türbe yeşili ve dore işlemeler taşlar vardı (bunu gelinliğimi diktirdiğim modaewinde birisi görmüş gelinliğinin üzerine benim çizimimi ısrarla istemiş duyunca mutlu oldum::)altında düşük bel pantolun şalvar diz den aşağısı hafif bol bilekte geniş darlaşma ayrıca bilekten diz kapağına kadar yırtmaç ama o yırtmaç çevresi ayrıntılı işleme taş altın püsküllerle kaplı,en üstüme iç ve dıştan beli bağlı türbe yeşili kollarda da aynı işlemeler kol kısımların da kırmızı dore yeşil manşetler var,gögüs altıda kalın kemer aynı şekilde üç renkli manşet ve işlemeler taşlar vardı ayakkabım dore sarısı topuklu bilekten kalınkemerli. saçım çok uzun sarı su dalgasıydı alnımdan kulaklarımın altına kadar kıyafetteki püskül işleme taşlarla kaplı,saçım uzun olduğu için dore sarısı yeşil renk dizili boncuğu saçıma ekleyip yaptılar çok cici olmuştum....