• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına Gecesi için renk ve model seçimi

canım bende ekimde evlendim kına kıyafetim mordu kına yakılırkende bindallı giydim çokta güzel oldu bence ...

kırmızı güzel durur evet ama bence pembede guzel durabılır tenınızın tonuna gore pembenın renk secımıde çok guzl olur bu arada bu senenın moda rengi gul kurusu rengidir ..aysima gelınlık evınde denemıstım bi kaçtane arkası ipli bölee eskı fransız filmlerindki gibi bilmiorum tabıkı herkesın kendı fikri ;) a.s.

canım bindallı da giyiliyor ama biz göçmeniz. kına gecem göçmen düğünü olacak, ayrı şalvarımız var göçmen şalvarı. yani bindallı yerine zaten beyaz şalvar giyicem. bakaıcam artık devamlı elbise modeli bakmaktan öğğk geldi :)))

nerenin göçmenisiniz .?

elbs1yf2.jpg
w268.png
[/IMG]

Son düzenleme:
ben kınamda sadece bindallo giymeyi ve bütün gec öyle dolaşmayı düşünüyorum, çünkü yüksek ihtimalle evde olacak
renk olarak kesinlikle kırmızı:asigim:

Anladigim kadariyla kirmizi istemiyorsun, kumralsin cok acik renkte bi kiyafet hos durmaz. Lacivert bordo koyu zümrüt tonlari eminim cok yakisir..

canım bindallı da giyiliyor ama biz göçmeniz. kına gecem göçmen düğünü olacak, ayrı şalvarımız var göçmen şalvarı. yani bindallı yerine zaten beyaz şalvar giyicem. bakaıcam artık devamlı elbise modeli bakmaktan öğğk geldi :)))

bende bugün gittim aldım şalvarlarımı:icecream: göçmen değilim ama gönülleri olsun diye ve de hoşuma gittiği için giyicem.çok hoş oluyo ya kaydirigubbakcemile3 böyle yeni gelinler de giyip sıralanıyo ya:teytey: kartanesi izninle birşey sorabilir miyim sana ve arkadaşlara.kına gecende giyimlerini nasıl sıralıcaksın bilgim yok ta bu konuda.ben şöyle düşündüm.önce abiye elbiseyi,kınayı yakmaya yakın bindallıyı sonraları şalvarları.nişan elbisesini de giyen varmış sona yakın. sizce uyar mı! böyle mi yani? :uhm: a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bugün gittim aldım şalvarlarımı:icecream: göçmen değilim ama gönülleri olsun diye ve de hoşuma gittiği için giyicem.çok hoş oluyo ya kaydirigubbakcemile3 böyle yeni gelinler de giyip sıralanıyo ya:teytey: kartanesi izninle birşey sorabilir miyim sana ve arkadaşlara.kına gecende giyimlerini nasıl sıralıcaksın bilgim yok ta bu konuda.ben şöyle düşündüm.önce abiye elbiseyi,kınayı yakmaya yakın bindallıyı sonraları şalvarları.nişan elbisesini de giyen varmış sona yakın. sizce uyar mı! böyle mi yani? :uhm: a.s.

canım önce normal kınalığımı giyicem. kına yakılırken şalvarlarımı giyicem. eğer kına erken saatte yakılırsa tekrardan şalvarımı çıkarıp yeniden kınalığımı giyerim ama eğer geç saate kalırsa şalvarlarımla kalırım. bi daha kıyafet değiştirmem sanırım. şimdilik böyle düşündüm. o akşam nasıl olur bilmiyorum artık. yerimseniben

canım ben hayalimı soylıyım sana normal acık pembe renkte bır gece elbısesı alıp boyle tul tul parcalardan olusuyo olcak ama gosterıslı bırsey olmasını planlıyorum kafasına tulden bır duvak dıktırcem o geleneksel kırmızı bındallılar kadıfeler felan bana cok bogucu gelıyor.

yugoslavya göçmeniyiz canım. :icecream:

oo çok renkli bi kına gecesi olucak desene hihoyyyt

bir çok arnavut ,boşnak kınasına gitim ilzenimlerimi sölim..

ilk önce nişanlık giyiyolar sonra abiye sonra şalvar takımı ,kına yakılırken de kınalık..ama bazıları şalvar takımı ile yakıyor kınasını..

çeşit çeşit kıyafetletleri sevmiyorum..ama şalvar takımları çok güzel..
daha önce gitmiş olduğum bir kınada gelin nişanlını giymişti,,en yakın arkadaşı da yeni evliymiş baktım 2 tane tuvaletli kız var o da giymiş nişanlını..hatta daha önce evlenen kızınki daha güzeldi herkes ona baktı hihoyyyt..deişik bişi..dier adetler güzel de bunu ilk kez gördüm enteresan geldi :CüvCüv:

Kırmızı, mor, yeşil, altın sarısı ve kabarık olmayan
düz kesim bir abiye desem?:) Mutluluklar canım..!
:1hug:

türbe yeşili dore sarısı kırmızı karışıktı....
hem abiye denilebilir,hem de yöresel denilebilirdi....
değişik şeyleri çok sewiyorum gelinliğim desen o da değişikti....
allah herkesin gönlüne göre versin ama gerçekten harikaydı....
içimde straplez dore sarısı üzerinde türbe yeşili ve dore işlemeler taşlar vardı (bunu gelinliğimi diktirdiğim modaewinde birisi görmüş gelinliğinin üzerine benim çizimimi ısrarla istemiş duyunca mutlu oldum::)altında düşük bel pantolun şalvar diz den aşağısı hafif bol bilekte geniş darlaşma ayrıca bilekten diz kapağına kadar yırtmaç ama o yırtmaç çevresi ayrıntılı işleme taş altın püsküllerle kaplı,en üstüme iç ve dıştan beli bağlı türbe yeşili kollarda da aynı işlemeler kol kısımların da kırmızı dore yeşil manşetler var,gögüs altıda kalın kemer aynı şekilde üç renkli manşet ve işlemeler taşlar vardı ayakkabım dore sarısı topuklu bilekten kalınkemerli. saçım çok uzun sarı su dalgasıydı alnımdan kulaklarımın altına kadar kıyafetteki püskül işleme taşlarla kaplı,saçım uzun olduğu için dore sarısı yeşil renk dizili boncuğu saçıma ekleyip yaptılar çok cici olmuştum....

arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar girebildim sitemize.
fikirleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.
büyük bir ihtimal mor olucak.
ay sonunda alıcaz nasipse gelinlikle kınalığımı.
tam 2,5 ayımız kaldı. çok stresliyim.
ne zormuş ya... -tatlicadiarzu-

türbe yeşili dore sarısı kırmızı karışıktı....
hem abiye denilebilir,hem de yöresel denilebilirdi....
değişik şeyleri çok sewiyorum gelinliğim desen o da değişikti....
allah herkesin gönlüne göre versin ama gerçekten harikaydı....
içimde straplez dore sarısı üzerinde türbe yeşili ve dore işlemeler taşlar vardı (bunu gelinliğimi diktirdiğim modaewinde birisi görmüş gelinliğinin üzerine benim çizimimi ısrarla istemiş duyunca mutlu oldum::)altında düşük bel pantolun şalvar diz den aşağısı hafif bol bilekte geniş darlaşma ayrıca bilekten diz kapağına kadar yırtmaç ama o yırtmaç çevresi ayrıntılı işleme taş altın püsküllerle kaplı,en üstüme iç ve dıştan beli bağlı türbe yeşili kollarda da aynı işlemeler kol kısımların da kırmızı dore yeşil manşetler var,gögüs altıda kalın kemer aynı şekilde üç renkli manşet ve işlemeler taşlar vardı ayakkabım dore sarısı topuklu bilekten kalınkemerli. saçım çok uzun sarı su dalgasıydı alnımdan kulaklarımın altına kadar kıyafetteki püskül işleme taşlarla kaplı,saçım uzun olduğu için dore sarısı yeşil renk dizili boncuğu saçıma ekleyip yaptılar çok cici olmuştum....

şekerim bu kadar anlatana kadar resim ekleseydin ya....sanki benim kına kıyafetimi tarif ediyosun merak ettim şimdi

kızlar merhabalar,
benimde mayısta düğünüm var inşallah. siteye ekldiğiniz kına kıyafetlerini çok beğendim. özellikle bindallılar müthişti. istanbulda nereden alabilirim şık bir bindallı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Allah cümlemizin yardımcısı olsunnn hihoyyyt

Back