Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kına Gecesi için renk ve model seçimi

tmm canım dikkate alıcam :) zaten nişanlımda doreyi daha çok beğenmişti.diğeri cingene gibi dedi

siyah olsun (en sevdiğim renk) kınan yakılırkende bindallı giyersin kırmızıda da aklın kalmamış olur

çok teşeekkür edrim dediğin gibi içimde kalmasın demi hani nişanlımda sen nasıl istersen karar ver öle yapalım diyo.seni düşününce karar verdim dediğin gibi yapacam 6 kıyafet:bbo:ama olsun ne güzel değişik değişik aslında bende hep elbise değiştirsem her saat farklı bi elbise gelinliğe fırsat kalmaz yaaaasırnaşık şey.cvb verdiğin için sağol

kızlar yaaa bana da yardım 15 gün sonra düğün var teyze kızımın ben biraz kiloluyum beyaz tenli kara kaş kara göz ne giycem acele yardm

cnm siyah veya kırmızı yakışır.boyun uzunsa uzun elbise kısaya yakınsa üzeri dar kalçadan aşağıya dökümlü pantolonla simetrik bir dökümlü tunik hoş olur bence.pantolon ve tunik takımda siyah hafif pırıltılı bir kumaş güzel durur.daha önce görmüştüm bi bayanda yakışır diye düşünüyorum cnm

canım dore giy bence de.fuşya güzel bir renk ama cok tercih ediliyor ve genelde sıradan duruyor.ya dore giy ya da bakır tonlarında bir dore kullan.cok güzel olcağından eminim

merhaba canım bu resimdeki sizmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…