benim nar çiçeği bir elbisem var canım tam senin istediğin gibi istersen resim atabilirimArkadaşlarrr,
kına gecem için abiye arıyorum ama, çok şatafatlı olmasın gece kıyafeti adını verdıgımız sade seylerde olabılırelinizde varsa resım yollarmısınız
Resim girebilirmiyimmbenim nar çiçeği bir elbisem var canım tam senin istediğin gibi istersen resim atabilirim
Resim girebilirmiyimm
Arkadaşlarrr,
kına gecem için abiye arıyorum ama, çok şatafatlı olmasın gece kıyafeti adını verdıgımız sade seylerde olabılırelinizde varsa resım yollarmısınız
Arkadaşlarrr,
Arkadaşlarrr,
kına gecem için abiye arıyorum ama, çok şatafatlı olmasın gece kıyafeti adını verdıgımız sade seylerde olabılırelinizde varsa resım yollarmısınız[/QU
Merhaba kırmızı abıyenın fıyatı nedırbende de bi kaç tane abiye var sadece 1 er kere giydim 3 saat düğünlerde düşünürsen
70 tl canım boyunu filan kestirmedim 38 beden 1 kere 1 saatliğine giydim düşünürsen.Merhaba kırmızı abıyenın fıyatı nedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?