• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kına gecesi için hazırlık

nevaM0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
568
8
96
bu da bitanecik arkadaşım diamente nin kına gecesinde dağıtacağı kuruyemiş bugün yaptıkkolumunekankayizsmile
$Görüntü019.jpg

$Görüntü020.jpg

$Görüntü021.jpg

çok güsel olmuş çok beğendim.baya görsel bişi sıradan bişi değil.
ama ben hayatta uğraşamam böle detaylarla kime neyi beğendireyimki herkes herşeye laf edio nede olsa.sakın yanlış anlama cnm benimde 19 gün sonra düğünüm var.güsel bi fikir ve pekte orjinal ama ona emek veremem doğrusu kendi adıma konuşuom.onada çevreden bi kulp bulan olur nasılsa:)

teşekkürler canım tabiki bi kulp bulan çıkar kesin 5arkadaş 3 saatte yaptık 250 tane güle oynaya bi taraftan yedik bi taraftan yaptık stres attık birazz şık bişey olsun istedikk

çok güzel olmuş canımmmm hayırlı ugurlu olsun mutluluklarrrrrrrrrrrrr dilerimmmopuyorumnanaktan

çok hoşuma gitti çok hoş olmuş milletin ne dediğine çok takılmamak lazım aslında
ama illa her cemiyette biri bişiy der
sen böyle beğenmişsin böyle yapmışsın çokta hoş olmuş
mutluluklar dilerim
sanırım bardak gibi bişiye koymuşsunuz

çokk uzun bi aradan sonra cevap verdim kusura bakma nete giremiyordumda evet plastik bardağa koyduk ama kınadaki herkes önce çok şaşırdı değişik geldi sonrada çoğu açmadı eve götürdü :hulya: yorumlarınız için çok teşekkürler

ne kadar farklı olmuş bilindik çerez kesesinden farklı duruo yani yalnız o pet bardak mı:uhm:

ya kızlar varya herşey hayal gücü vallahii!çok şaşırdım,yani belki basit bişey ama çoğu kişinin aklına gelmemiştrrohaoldumsmile :1: neler neler çıkıyo araştrınca!!böle hergün yeni bişey görüyorum ya,hepsini yapmk istyorum bende:)ellerinize sağlk güzelimm;)vereliniortak

Back