- Konu Sahibi esra_karadeniz
..............................................................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kız arkadaşlarıma tişört yapıcağım......üstünde taşlarla BENDE GELİN OLACAĞIM yazacak := espirili olsun diye....:) sonra da küçük şapka lı duvaklar takacağız......
Kızlar çok iyisiniz ya ne güzel fikirler çıkıyor böyle KK' da :)
Sedaemra seninkini de çok beğendim bende kızlara ne yapsam diye düşünüyordum, küçük duvakları yapıcaktım sadece tişörtte süper fikir,
Ben oturup düşünmeye vakit bulamıyorum doğrusu telaşeden, 2,5 ay kaldıfisfisfis
Kızlar baktım sizden cvp yok araştırmaya koyuldum ve ne dağıtacağımı buldum. Kağıt helva
cnm cok ilginç bi fikirmiş ya bayıldım:))
Ve toptan alacağım için tanesi 35 kuruş cnm çok ta uygun
Abiye olarak hürrem kostümü aldım Bindallı giymicem. Bİz göçmeniz bu yüzden memleket şalvarı giymeyi düşünüyorum. Giyeceğim şalvarı anneannem gelin olduğunda giymiş manevi değeri de var Kına Çıkarken acıklı türküler ya da ilahiler çalmasını istemiyorum. Sırpça hareketli parçalar seçicem
kağıt helva yerine lolipop da dağıtabilirsin.
cok ii olmus tatlım yaaa... benım dugune bı sene var ama bende herkesten farklı seyler yapmak istıyorum o yuzden sureklı dusunuyorum arastırıyorum... ınsallah hersey gonlune gore olur
kına kıyafetlerini paylaşabilir misin? benim konum var hürrem kıyafetiyle ilgili, sen ne buldun merak ettim...