• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına Gecesi İçin Değişik Fikirler..

hint kınası yapan birini bir kaç saatliğine oraya getirtebilirsin bir köşede arkadaşlarına hint kınası yapar misafirlere bir hoşluk olabilir... arkadaşlarına ufak duvaklar yapabilrsin tokayla tuttrururlar gelininki beyaz olur örneğin arkdaşlarınki rengarenk,onun haricinde ikramlara lokum gibi extralar eklenebilir...

kina gecesini ben hep en sevdiklerimle sadece kadinlar arasinda evin bahcesinde otantik bi sekilde yerde minderler etrafada mesaleler koyup dekor ederdim teyzeler nineler karsilikli maniler sarkilar söyleyerek 2 3 müzisyen ud kanuncu neyse iste,kinama katilanlarinda otantik giyinmesini isterdim salvar giyip yada güzel bi basörtüsü ile havaya girmek icin :D ee bende bindallim olmazsa olmazim olurdu.....................boshayallersmile

bende kız arkadaşlarıma tişört yapıcağım......üstünde taşlarla BENDE GELıN OLACAĞIM yazacak := espirili olsun diye....:) sonra da küçük şapka lı duvaklar takacağız......

bende kız arkadaşlarıma tişört yapıcağım......üstünde taşlarla BENDE GELİN OLACAĞIM yazacak := espirili olsun diye....:) sonra da küçük şapka lı duvaklar takacağız......

Kızlar çok iyisiniz ya ne güzel fikirler çıkıyor böyle KK' da :)

Sedaemra seninkini de çok beğendim bende kızlara ne yapsam diye düşünüyordum, küçük duvakları yapıcaktım sadece tişörtte süper fikir,

Ben oturup düşünmeye vakit bulamıyorum doğrusu telaşeden, 2,5 ay kaldıfisfisfis

Kızlar çok iyisiniz ya ne güzel fikirler çıkıyor böyle KK' da :)

Sedaemra seninkini de çok beğendim bende kızlara ne yapsam diye düşünüyordum, küçük duvakları yapıcaktım sadece tişörtte süper fikir,

Ben oturup düşünmeye vakit bulamıyorum doğrusu telaşeden, 2,5 ay kaldıfisfisfis

:) işte geliyor akla daha hiçbir yerde görmedımm :) o yuzden taşları aldıım ;tek tek yapıştıryorumm :)))) sabrım biterse de hemen baskı ya verecegıım :9 cumhuriyet caddesşiindee:) az kalmıs olmalı ne kadar kaldıı??:1hug:

aynen bende kına istemiyorum ama farklı bir eğlence olsun istiyorum kına geceleri sevmiyorum ve nası değişik bişi yapayım diey düşünüyorummm

kızlar bütün yorumları okudum hepsi çok çokkk güzeller benmde kınamda arkadaşlarımın kafasına kırmızı tüllü tançlardan alacam ellerinde yine süslü mumlar olacak onlar etrafımda dönecekler o mumla sonra arkadan kınayı getir aney diye bir parça çalacak onla birlikte erkek tarafından biri kınayı getirecekk böyle birşey düşündüm bakalım herkese mevlam yardımcı olsun

mrb herkese
butun yorumlarinizi okudum ve cok guzel fikirler paylasmissiniz. benimde dugunum ve kinam temmuzda olucak, ve kinam icin degisik seyler yapmak istiyorum. kizlar icin beyaz duvak dusunuyorum bende, ve kinam bizim yazlik evimizde olucak, bahcede. agaclarimiz var onlar icin süs balonlar dusundum, ve eve kocaman resmimizi asmayi dusunuyorum.
ama boyle daha degisik ve orjinal bisiler yapmak istiyorum, tisort fikri gercekten cok guzel, bunuda bi yere yazdim;))

Kızlar bende kına gecem için 300 kişilik düğün salonu tuttum.Anlaşmamız içinde sadece orkestra ve meşrubat var. Misafirlere şal dağıtcam. Abiye olarak hürrem kostümü aldım:52::52: Bindallı giymicem. Bİz göçmeniz bu yüzden memleket şalvarı giymeyi düşünüyorum. Giyeceğim şalvarı anneannem gelin olduğunda giymiş manevi değeri de var:64::64: Kına Çıkarken acıklı türküler ya da ilahiler çalmasını istemiyorum. Sırpça hareketli parçalar seçicem:53: Yüzüme Gelin telinden peçe yaptırmayı düşünüyorum. Ayrıca kına dağıtılcak. Fakat bi konuda kararsız kaldım. Çerez dağıtmak istemiyorum. Kına kurabiyeleri de oldukça pahalı. Bunların yerine yiyecek olarak ne dağıtabilirim acaba?:62:

Ve toptan alacağım için tanesi 35 kuruş cnm çok ta uygun:52::52::52:

cok ii olmus tatlım yaaa... benım dugune bı sene var ama bende herkesten farklı seyler yapmak istıyorum o yuzden sureklı dusunuyorum arastırıyorum... ınsallah hersey gonlune gore olur:21:

Abiye olarak hürrem kostümü aldım:52::52: Bindallı giymicem. Bİz göçmeniz bu yüzden memleket şalvarı giymeyi düşünüyorum. Giyeceğim şalvarı anneannem gelin olduğunda giymiş manevi değeri de var:64::64: Kına Çıkarken acıklı türküler ya da ilahiler çalmasını istemiyorum. Sırpça hareketli parçalar seçicem:53:

kına kıyafetlerini paylaşabilir misin? benim konum var hürrem kıyafetiyle ilgili, sen ne buldun merak ettim...

kağıt helva yerine lolipop da dağıtabilirsin.

aslında o da geldi aklıma ama bizde kına gecesinde erkekler de oluyor. Kağıt helvayı belki kopararak yerler ama babamın ağzında lolipopu düşünemiyorum yani cnm:52::52::52:

cok ii olmus tatlım yaaa... benım dugune bı sene var ama bende herkesten farklı seyler yapmak istıyorum o yuzden sureklı dusunuyorum arastırıyorum... ınsallah hersey gonlune gore olur:21:

Aminnnn. İnşallah senin de herşey gönlüne göre olur cnm.:66:

kına kıyafetlerini paylaşabilir misin? benim konum var hürrem kıyafetiyle ilgili, sen ne buldun merak ettim...

Konum var derken anlamadım cnm:53: Kıyafetimi tebi den hazır aldım. Hürrem koleksiyonu diye geçiyordu. boyu baya uzun geldi bana:60: hayırlısıyla Gelsin elime resimlerini çeker koyarım...

merhaba benimde temmuzda bu bindallıyı beğendim nerden bulabilirim bide farklı bişeyler istiyorsan hasbonbon diye bir site oraya bakamanı tavsiye ederim

Kızlar bende Eylül Gelini olacağım daha kına iiçin yer bile bulamadım :(( Ama müzikleri ayarladım kızlara duvak olayını perdeciden tül alıcam metresi 1 tl 1 metreden 8tane çıkartıyorum :)) Müzik olarak Ankara hawaları beni acayip oynatıyor.. Bindallı kısmını bilemedim acaba o gün mini bir elbise giysem komik olur mu karar weremedim :)) birde çerezler harbiden deli gibi pahalı napmışlar ölee yaaaaaa yuhh dedim bendemi acaba kağıt helwa dağıtsam bilemedim :)

Back