• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına Gecesi İçin Değişik Fikirler..

Kızlar bende Eylül Gelini olacağım daha kına iiçin yer bile bulamadım :(( Ama müzikleri ayarladım kızlara duvak olayını perdeciden tül alıcam metresi 1 tl 1 metreden 8tane çıkartıyorum :)) Müzik olarak Ankara hawaları beni acayip oynatıyor.. Bindallı kısmını bilemedim acaba o gün mini bir elbise giysem komik olur mu karar weremedim :)) birde çerezler harbiden deli gibi pahalı napmışlar ölee yaaaaaa yuhh dedim bendemi acaba kağıt helwa dağıtsam bilemedim :)

hee buarada ben tüm arkadaşlarıma parti maskesi almak istiyorumm sizce komik olur mu :):21:

ya ben annemin istegi üzerne bi lokalde kına gecesi yaptım,dügünden 2 gün önce,cok güzel gecti eglenceliydi...sonraki gün yani dügünden birgün önce kızlarla hamama gittik,hamamcı kadınla konuştuk 7.30 dan 22 ye kadar kiraladık,bi tane masör,bi tane keseci bayanda kaldı,kuru bi takım yiyecekler ve içecekler aldık yanımıza,hem yedik,hem kese yaptırdık,hem masaj,su savaşı, ardındanda banyomuzu yapıp geldik....cok güzeldi...eger yakınlarda bi hamam varsa ve eger kese vs adetinse (ben cok severim kese yaptırmayı ve düzenli yaptırırım arkadaslarımda öyle) bence deneyebilirsin eglenceli oluyor....gerci sohbet hep +18 şeklinde oluyor ama olacak okadar ....:)

Merhabalar,

Ben de hamam organizasyonu yapmak istiyorum. Ama baktığım yerler çok pahalı.

Kaça geldi acaba bu organizasyon?

Kızlar bende kına gecem için 300 kişilik düğün salonu tuttum.Anlaşmamız içinde sadece orkestra ve meşrubat var. Misafirlere şal dağıtcam. Abiye olarak hürrem kostümü aldım:52::52: Bindallı giymicem. Bİz göçmeniz bu yüzden memleket şalvarı giymeyi düşünüyorum. Giyeceğim şalvarı anneannem gelin olduğunda giymiş manevi değeri de var:64::64: Kına Çıkarken acıklı türküler ya da ilahiler çalmasını istemiyorum. Sırpça hareketli parçalar seçicem:53: Yüzüme Gelin telinden peçe yaptırmayı düşünüyorum. Ayrıca kına dağıtılcak. Fakat bi konuda kararsız kaldım. Çerez dağıtmak istemiyorum. Kına kurabiyeleri de oldukça pahalı. Bunların yerine yiyecek olarak ne dağıtabilirim acaba?:62:

Selam :)

Biz de göçmeniz ama adetlerimiz pek yapılmıyor artık.

Müzik konusunda birkaç örnek verir misin acaba? :)

:61:

slm kızlar, bende program delisiyim. herşeyi önceden planlamazsam uykularım kaçıyor :)
Haziran 27 de düğünüm var haziran 25 de kına düşünüyorum.Düğün yerini ayarladık, ama kına için biryer bulamadım.Fikirlerinize ihtiyacım var :( Bakırköy ve çevresinde 50-60 kişilik biryer istiyorum. Bileniniz varmı ? :(

Merhabalar :)

Bakırköyde bir yer bulabildin mi acaba?

pff napıcam bilmiyorum ya.:S

ben olsam tam 60ların yada 80lerin partileri gibi düzenlerdim herşeyi :69: puantiniyeli elbiseler, eski model saçlar, arkada çalan füsun önal, modern talking, cyndi lauper şarkıları :69: (tabi sadece bunlarla sınırlı değil. bi anda disko havası, rock bar havasınada dönüşebilir ama hepsi 60 70 ve 80lere ait olucak şekilde)

Selam :)

Biz de göçmeniz ama adetlerimiz pek yapılmıyor artık.

Müzik konusunda birkaç örnek verir misin acaba? :)

:61:

Tatlım kına çıkarken jarnana çalsın istiyorum:D çok hareketli bir şarkı hem de değişik. sonra yeşim salkımdan kına gecesi adlı şarkı çalcak. O fasıl bittikten sonra başlıcak kalk gelin hanım, güldaniyem, ayva çiçek açmış, aliş ve zeynep, ramize, yeşilim, mendilim.... :D rumeli havaları escek :54:

geçen hafta düğünümüz vardı kınada kınayı yakarken kızlara başlarına takılan çiçekli taçlardan dağıtılar okadar güzel olacağını tahmin etmemiştim ben çok beğendim tavsiye ederim canım eminim senin kınanda da hoş ve değişik olur şimdiden mutluluklar dilerim.....

Kızlar bende kına gecem için 300 kişilik düğün salonu tuttum.Anlaşmamız içinde sadece orkestra ve meşrubat var. Misafirlere şal dağıtcam. Abiye olarak hürrem kostümü aldım:52::52: Bindallı giymicem. Bİz göçmeniz bu yüzden memleket şalvarı giymeyi düşünüyorum. Giyeceğim şalvarı anneannem gelin olduğunda giymiş manevi değeri de var:64::64: Kına Çıkarken acıklı türküler ya da ilahiler çalmasını istemiyorum. Sırpça hareketli parçalar seçicem:53: Yüzüme Gelin telinden peçe yaptırmayı düşünüyorum. Ayrıca kına dağıtılcak. Fakat bi konuda kararsız kaldım. Çerez dağıtmak istemiyorum. Kına kurabiyeleri de oldukça pahalı. Bunların yerine yiyecek olarak ne dağıtabilirim acaba?:62:

canım hürrem kıyafetini nerden buldun ? birde sorması ayıp kaça mal oldu

Tatlım kına çıkarken jarnana çalsın istiyorum:D çok hareketli bir şarkı hem de değişik. sonra yeşim salkımdan kına gecesi adlı şarkı çalcak. O fasıl bittikten sonra başlıcak kalk gelin hanım, güldaniyem, ayva çiçek açmış, aliş ve zeynep, ramize, yeşilim, mendilim.... :D rumeli havaları escek :54:

canım çok teşekkürler. fikirilerin süper. :):81:

canım hürrem kıyafetini nerden buldun ? birde sorması ayıp kaça mal oldu

Canım Ben izmirliyim. bindallı tarzı bişey istiyorsan. simge moda evinde bulabilirsin. ama abiye tarzı bişey düşünüyorsan ki benimki öyle birşey :52: Tebi diye bir marka var Tarihin ayak izleri adlı koleksiyonlarında hürrem kıyafetleri var. Benim kıyafetim yeşil, eldivenleri ve şalı da var toplam 300 tl'ye satın aldım. EĞer İstanbul'daysan abiye kadıköy yazınca google'a tebi kadıköy çıkıyor. ordan da bulabilirsin... :71:

ben de baktım az önce koleksiyona...teşekkür ederim çok tatlı şeyler var. eldivenli olmaları bir harikaaaa... ama alt kısmı kabarık göğüs kısmı ise derin dekolte bir şeyler orda da yoktu:(((

ben de baktım az önce koleksiyona...teşekkür ederim çok tatlı şeyler var. eldivenli olmaları bir harikaaaa... ama alt kısmı kabarık göğüs kısmı ise derin dekolte bir şeyler orda da yoktu:(((

cnm bu mankenin boy çok uzun:D ve modeller sadece bunlar değil. benim elbise kabarık. ve göğüs kısmı dekolte:p Gidip üzerinde görürsen fikrin değişir :76: Prenses gibi olalım ayol :66:

Canım Ben izmirliyim. bindallı tarzı bişey istiyorsan. simge moda evinde bulabilirsin. ama abiye tarzı bişey düşünüyorsan ki benimki öyle birşey :52: Tebi diye bir marka var Tarihin ayak izleri adlı koleksiyonlarında hürrem kıyafetleri var. Benim kıyafetim yeşil, eldivenleri ve şalı da var toplam 300 tl'ye satın aldım. EĞer İstanbul'daysan abiye kadıköy yazınca google'a tebi kadıköy çıkıyor. ordan da bulabilirsin... :71:
evet netten baktım ama galiba hepsi yok. ben en iyisi kadıköyden bakayım. sağol canım. ben biraz kabarık istiyorum umarım bulurum.

kına gecesını genellıkle evlerde yapılır .dıkkatınızı cekermı bılemıyecegım ama ben ,gecenlerde tv de gorup cok etkılenmıstım .topkapı sarayının hamamında sultanlara yakısır kına gecesı yapılıyormus .benım cok hosuma gıtmıstı .cok ıyı fıkır gıbı .:66:

aylin3585 bende izmirdeyim dediğin siteyi inceledim tarz olarak cok begendim kınam da alısılmısın dısında bu tarz elbise giymek istiyorum izmirdeki yeri neresi bilgi verirsen sevinirim simdiden tsk ederim..

kına gecesi elbisem aşağıdaki linkte a 34 nolu elbise herkes çok beğendi özellikle cepkenimi aldığım yer ankarada

main01

burdaki gelinlikleri de öneririm

kızlar bende erkek kadın karışık düğün havasında davullu zurnalı bi kına gecesi yapıcam,nihayetinde bi kız tarafı eglencesi olacak.düğün baska sehirde cünkü..eğlenceler her zman düğünlerden daha güzel ve sıcak samimi bi havada gecio..düğün salonlarının o kocaman alanların buz etkisinden uzak sıcak bi eglence diliorum..

Bazı sebeplerden dolayı nişan yapamadığım ve evliliğiminde nikah töreniyle olacağı için kına gecemin çok çok güzel geçmesini ve herkezinde hiç eğlenmediği kadar eğlenmesini istiyorum.Bunun için bazı değişik şeyler tasarladım kafamda sizinle onları paylaşmak istiyorum. Umarım sizde bana yardım eder ve fikir verirsiniz.

Kına gecem için düğün salonundan biraz küçük üst katlarında balkon olan bir yer tuttum.
Keselere hazırlayacağım kına ve kuruyemiş ikram edeceğiz.
Ben karadenizli olduğum için 15-20 dk'lık bir karadeniz folklor ekibi tuttum.( sevgli eş adayım iç anadolulu olduğu için değişiklik olacağına düşündüm )
4 tane ayrı ayrı oyun cd'si hazırladım.Bunu özellikle ben karma yaptım çünkü organizasyonsuzluğu sevmiyorum.

1.CD Çiftetelli ( Kına Gecesi cdleri 3 tavsiye ederim eski ve şarkılardan oluyor ve genellikle sözlü değilde enstürümanlı şarkılar)
2.CD Halay ( Yine benim seçtiğim şarkılardan oluşuyor )
3.CD. Horon ( Buda yine eski şarkı ve enstürümanlı )
4.CD Roman ( Tam çingene işi şarkılar )

Kına yakılırkende fonda Candan Erçetin'den Yüksek Yüksek Tepeler çalacak ( Ben ağlamaktan duyarmıyım bilmiyorumda ). Arkadaşlarımada kırmızı tülden minderler yaptırdım.Kınam yakılırken ben onlardan daha yüksekte oturacağım ve onlarda etrafımda yerde minderlere oturacaklar.

Kınama erken saatte başlamayı düşünüyorum.Erkek tarafından gelen misafirler gittikten sonrada. Yakınımdaki erkekleride çağırıp küçük bir düğün havasında eğlenmeye devam etmeyi planlıyoruz.

Hadi sizde fikirlerinizi yazın lütfenn...

canım fikirlerin oldukça güzel bende düğün yapmayı kesinlikle istemiyorum bu yüzden ankarada tarihi bir mekan olan hamamönünde bi restaurantla anlaştık..yemekli herşey ful fakat bnm nişanlımda istemediği için biz ankara havası vs kesinlikle istemedik bu yüzden fasıl olacak:)bence çok hoş olacak çnkü fasıl gerçekten bizi çok eğlendirir ve ben kına ve çerezi hediye gib paketleyip misafrlern tabaklarna koydurmayı düşünüorm bi renk konsepti tasarlıorm kafamda kırmızı olur yüksek olasılık....çünkü mekan tarihi oldğndan kuruyemiş yemek yasak bu yüzden paketi süslü bi şeklde vericem:)yakın çevrem 100 kişilk bi grup olacak

Back