- Konu Sahibi esra_karadeniz
Aglama canim benim. Ben görünce cok etkilenmistim ve herkes cok begendi.
O yüzden sana söylemek istedim a.s.
Sağol canım benim. Ama ben o kadar sulu gözümki sorma senağlamaa.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aglama canim benim. Ben görünce cok etkilenmistim ve herkes cok begendi.
O yüzden sana söylemek istedim a.s.
bizdede aynı gelinlik gibi farklı renkte olanı giyilir.benimde haziranda kınam ve dügüm ama ben ankaraya gelin gidicem onun için burdaki kına dügünümle ankaradaki dügünüm arasında 10 gün olucak anca toparlanıp gidicez.bende bizde burdaki kına için salon tuttuk kına gelinligi giyicem aynı dügün gibi yanlız tek farkı kırmızı gelinlik giyicem ben kınamda ufak süslü şekerler dagıtıcamsonra biz salona girmeden önce bizim üniversiteden buyana kadar olan resimlerimiz slayt gösterisi olucak biz gelene kadar misafirler onu izliycekler bizde zaten volkan gösterisiyleiçeri giricez ama ben daha da farklı şeylerde düşünüyorum ama bakalım
canım kırmızı gelinlik nasıl bişi ? var mı resmi felan
Kızlar kınanın yapılacağı mekanda uygun yerlere kırmızı mum yakıp koymakta güzel bir atmosfer sağlıyor , tavsiye ederim sositososito
Esracııım fikirlerinnn hepsii ama hepsiii harikalarrrrrr
inşallahh gönlüne göre olur herşey :))
minder ve mumm fikirlerinee bayıldım özellikle :)
Valla ben bile heyecan yaptım hee şimdiden :)
bütün bu ayrıntıları düşününce delikafadulden
:sm_cool:
Oyun yetenegin nasil bilmiyorum canim ama ben kina gecemde Hint kiyafetleri giyip oynamistim...:dance:
Kiyafetleri kiralamistik makyajla saclarla falan süper olmustu, Sahmeran adli parca eslinde oynamistim arkadaslarim ve kuzenlerimde yere cökmüs etrafimda bana aklis tutular...:icecream: