- Konu Sahibi esra_karadeniz
bunlarda ister çerezlik ister kına kesesi olarak kullanılabilir. değişik renkleri var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sırnaşık şey bi deli benim sanıodum..benim de gözlerim doldu okurken hahaTatlım ne diyorsun sen ben yazdığın öneryi bile okurken ağladım türküyü nasıl söyleyeyim.Ben ağlamaktan birşey göremem bile senağlamasenağlama
Evet tatlım gecenin sonunda çok daha fazla kudurmak için çok iyi düşündün.Fatih Ürek Hadi parçasıyla başlayan bir Cd daha hazırlayayım ben.:teytey::dance::teytey: Sağol canım fikrin için..a.s.
ben de trabzonluyum ama uzaktan yakından alakamız yok malesef... ama nişanlımgiller arnavut...gittiğim düğünlerde gördüğüm kadarıyla bi sürü halayları oyunları var, ciddi anlamda dans dersi almam lazım nişanlımdansositososito
Ben de bizim orada bi cafe var büyük orayı kına için tutmayı düşünüyorum. Ben CD değil de canlı müzik düşünüyorum kısmetse. Çingene orkestrası...
Ben trakyalıyım, nişanlım arnavut. ikimizin havaları ortak, rumeli... damat, bayduşka halayları... ay zaten kapı gıcırdasın oynarım, artık o gece nolur bilmem:teytey:
tabii ağlamazsam inşallah. gerçi bi arkadaşımızın dediği kınayı getir aneyi gelinin söylediğini okuduğumda ağlamaya başladım. kendi kınamda beni düşünemiyorum :çok üzgünüm:
Canim ben bir kina gecesini gitmistim ve kina yakilirken kinayi getir anneyi söylerken birden gelin basladi ve cok güzel oldu.
Hele "Bu gece misafirim koynunda yatir aney" kismini söylerken senağlama
slm kızlar, bende program delisiyim. herşeyi önceden planlamazsam uykularım kaçıyor :)
Haziran 27 de düğünüm var haziran 25 de kına düşünüyorum.Düğün yerini ayarladık, ama kına için biryer bulamadım.Fikirlerinize ihtiyacım var Bakırköy ve çevresinde 50-60 kişilik biryer istiyorum. Bileniniz varmı ?
Kızlar merhabalarr
31 Nisanda kına gecem var...o gece bindallı tarzı bişi giyip (giyeceğim şeyi daha bulamadım o ayrı )testiyle oynucam ve şarkı bitmindede testiyi kırıcam...şöleki ben alışıldık bindallı giymek istemiyorum mesela bindallı yerine çingene kıyafeti,hint kıyafeti
yada şalvarlı bir kombine yapmak istiyorum ama peçeyle bununla ilgili olarak fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar sizin yaptığınız ya da gördüğünüz değişik kombinler varsa yardımcı olurmusunuz?ayrıca peçe fikri sizce nasıl