Kına Gecesi Kına Gecesi İçin Değişik Fikirler..

dostcity o kına ve kuruyemiş keselerini bizde abimin kına gecesinde dağıtmıştık.Herkes beğenmişti...Gayette uygun fiyatları.Sonrasındada keseleri saklamışlar hatıra..
Ayrıca bu medillerdende genç kızlara(öncelik oynayanlarda tabi kaydirigubbakcemile3 ) dağıtmıştık...

bunlarda başka kese modelleri.

bir iki model daha vardı elimde.Fotolarını çekince koyarım

Evet tatlım gecenin sonunda çok daha fazla kudurmak için çok iyi düşündün.Fatih Ürek Hadi parçasıyla başlayan bir Cd daha hazırlayayım ben.:teytey::dance::teytey: Sağol canım fikrin için..a.s.

fatih ürek sus adlı parçasını da mutlaka koy derim sositososito

ooo süper.. gel öğretmeye çalışim ben sana kaydirigubbakcemile2

ohh ne güsel... sositososito ben hiç ağlamadım kınamda..arkadaşlarımda da ağlamadım..ama benim kınamda arkadaşlarım çok ağladılar..eşimin en yakın arkadaşı ( bay) o da etkilenip ağlamıştı kaydirigubbakcemile3

benden de size bi iki deişik fikir

kendi kınam için düşünmüştüm ama olmadı..hazırlıkalr uzadı onlara vaktim kalmadı

ben tekirdağ lıyım..biz de kına gecelerinde testi kırma adeti vardır...

kına gecesi başlar ..misal 1 saat sonra filan..gelinin arkadaşları ellerinde minik bi testi ile çıakrlar ortaya..bi de tülbent bağlanır testiye.. başlarlar testi ile oynamaya ...

aslen son anlarda kaynana alır testiyi kızlar yorulana akdar oynarlar..kaynanayı sıkıştırılar hadi artık yorulduk die..ve kaynana testiyi atar orta yere kırar..testinin içinde de bozuk para ve şeker vardır..çocuklar toplarlar vss kaydirigubbakcemile3

çok eğlenceli oluo sositososito

ayrıca gelinin tüm arkadaşları ve yakınları aynı renk yada benzer şalvar giyiyo gelin bindallı giydii zaman...

başka bi düşüncem ise şuydu ..olmadı yine tabi ...

kınayı misal saat 11 de sonlandırıcaz..sonrasında ise kot pantolon üzerine baskılı tişört giyicez ..gelin siyah diğerleri beyaz giyicek..üzerinde de komik neşeli bi baskı olucak günün anlamına ithafen kaydirigubbakcemile3 gelinin başındada mini bi taç ve tülden basit bi duvak kaydirigubbakcemile3 biraz da öyle döktürcez..güsel fikir ama ben yapamadım kaydirigubbakcemile3

bendende bir fikir bir sosyete arkadaşımın kına gecesinden alıntı:)) artık keselere kına değil lavanta koyuyorlar ve çok değişik ve bence kınadan daha makbul.kesenın üzerinde nikah şekerlerinde oldugu gbi isimler yazılmıştı.bence çok güzeldi.birde ben kınada 5 tane daha bindallı düşünüyorum arkadaşlarıma giydirmek için.birde mumları tek tek elde değil kırmızı ufak mumluklar alıp içine yuvarlak mumlar var bilirsiniz mumluklara koymak için onlardan koyucam ve herkesin eline vericez.kına yakılırkende o minder fikri çok hoşuma gitti.herkes oturcak ve mumları önüne koycak bende ortada sandalyede oturcam çok güzel olucak bence:)))))

bzizim buralarda yani ege de gelin yakılacağı zaman bütün genç kızlar sıraya girer ve kızın ailesinden biri onların omuzlarına kırmızı başortüler verir. sonra ellerinde mumlar en önde kınayı tutan kişi çayda çıra gbi çıkarlar ortaya sonrada hepsi halay sırasına girer omuzlarında kırmızı eşarp ortada gelin önce etrafında geldi gelin kınası türküsüyle halay çekip sonra kızın etrafında toplanırlar ve kınayı getir aney türküsünü söyleyerek kızı bi güzel ağlatıp kınayı yakarlar. ağlayan kızımız kınanın ardından oyun ekibine katılıp yüksek yüksek tepeler türküsüyle halay çeker:teytey: yada başka hünerleri varsa çiftetelli falan hepsini döker ortaya. yani hem ağlarım hem giderim misali:gitme:

ya benmde en nefret ettiğim şey.. kına yakılırken herkesin başına toplanması..bi ark.ın dediği gibi fotolarda ya da kamera da yabirinin kolu çıkmıştır. ya kafası bi fotoyu kaplamıştır..kına yakılacağı zaman dönenlerin yere çömelmesi iyi fikir ama önceden tembh etsen bile biri çöker biri çökmez,öteki göremiyorum diye ayağa kalkar. ağlamaklı anında bide o ayaktakilere gıcık olursun,tembih etmesek nolcaktı diye.. o yüzden kına yakılmadan 2 kişiyi görevlendirmek lazım..o an herkesi yere indirsin.millet güya kınaya geliyo ama asıl anı göremiyo

Ya ben daha bunları okurken kına gecemi düşünüp ağlamaya başladım. Kına yakılırken ağlama krizine girerim herhaldemafoldumben

ayy ben kınamı düşünüp ağlamaya başladım bile

hele de gelinin o türküyü söylemesi off ben hayatta söyleyemem hıçkırıklra boğulurum...

ayy Allahım yaa..

bu arada esracığım yalnız değilsin.. ben de herşeyi tek tek planlıyorum cdler ayrı etrafımda döncekler belli nasıl döncekler nerde durcaklar durduklarında ne çalıcak falan falan plan olmadan olmaz deliririm

Kızlar merhabalarr

31 Nisanda kına gecem var...o gece bindallı tarzı bişi giyip (giyeceğim şeyi daha bulamadım o ayrı )testiyle oynucam ve şarkı bitmindede testiyi kırıcam...şöleki ben alışıldık bindallı giymek istemiyorum mesela bindallı yerine çingene kıyafeti,hint kıyafeti
yada şalvarlı bir kombine yapmak istiyorum ama peçeyle bununla ilgili olarak fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar sizin yaptığınız ya da gördüğünüz değişik kombinler varsa yardımcı olurmusunuz?ayrıca peçe fikri sizce nasıl

Arkadaşlar,bana çok ilginç bir fikir lazım,arkadaşım kına gecesi yapmak istemiyor,bizde ona süpriz yapmak istiyoruz,acaba hamam da eğlence mi yapsak yoksa erkekleride davet edip güzel bir gece mi yapsak karar veremedik,fikri olan var mı?

Canim ben bir kina gecesini gitmistim ve kina yakilirken kinayi getir anneyi söylerken birden gelin basladi ve cok güzel oldu.
Hele "Bu gece misafirim koynunda yatir aney" kismini söylerken senağlama

mafoldumben mafoldumben mafoldumben Ağlamaktan ölürüm bee düşüncesi bile gözlerimi doldurdu ama gerçekten güzelll fikirr dee benim gibi sulu göz birisi için uygun değill mafoldumben

slm kızlar, bende program delisiyim. herşeyi önceden planlamazsam uykularım kaçıyor :)
Haziran 27 de düğünüm var haziran 25 de kına düşünüyorum.Düğün yerini ayarladık, ama kına için biryer bulamadım.Fikirlerinize ihtiyacım var Bakırköy ve çevresinde 50-60 kişilik biryer istiyorum. Bileniniz varmı ?

ya benim de programla hiç ilgim yoktur. Bu başlığı okuyunca kendia dıma dehşete düştüm.Kına gecesi için tek derdim kıyafet sanırdım.müzikler , kınalar,mumlar ayarlamak lazım.

Bakırköy incirlide cafeler var. Hafta içi bir konuş bakalım ne kadar derler. Sahilde de var. guclubacismile

eliimde örneklerim var sizlerle paylaşmak isitiyorum fakat yeterlii msjj olmadııgı için ekleyemiyorm yetkililer duysaa:) eklesem arkadslarda yararlansaaaaa.....:)

Aynen arkadaşım bende alışılmış bindallı giymek istemiyorum,ama nasıl bişey giyicem onuda bilemiyorum (
Sen karar verebildinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…