Kına Gecesi kına gecesi babanız da ağladımı

kınam gecem olmadı, olsaydı da ağlamazdı, abim nikahımda yüzüme bakamadı ama
baksa ikimizde ağlardık :50:
abimle çok daha bağlıyız birbirimize, babam gibidir

benim düğünüm henüz olmadı ama düğün tarihi belli olduğu günden beri babam hergün ağlıyor.o ağlayınca bende dayanamıyorum.o benden kaçıp ağlıyo bende ondan kaçıp ağlıyorum.hele uzağa gitmek çok daha zor.ben memleketimde kalsaydım eğer hiç ağamam derdim ama kısmet ankaraymış. inşallah huzurlu,mutlu,sağlıklı oluruz bu göz yaşları unutlur.

kınam gecem olmadı, olsaydı da ağlamazdı, abim nikahımda yüzüme bakamadı ama
baksa ikimizde ağlardık :50:
abimle çok daha bağlıyız birbirimize, babam gibidir

kızlar çok üzüccüdrü eminim ama olsun en kötü üzüntünüz bu olsun

henüz o duyguları yaşamadım.ama ailenin bütün bireyleri birbirimize çok baglıyız .babamla abimle anemle...babam arkadaş gibidir bir dediğimi iki etmemiştir sağolsun hep anlayışlı.annem birtanedir.abim ise bambaşkadır ya hergün öper öper sever .böyleyiz bizde.abim askere gittiği gün haremde ben çok ağlamıştım birazdaha ufaktım tabi genç kızlıga girmiştim yeni ozamanlar.amcama sarılmış aglıyordum.babamda eve geldi yemek masasındayız abimin yeri boştu.yutkunamadı yemegi bogazından ve hüngür hüngür agladı bende sarıldım ona öyle aglaştık.kıyamam onlara.bendede aglarlar sanırım .abimi çok merak ediyorum siyah boncuk gözlüm ya..sanırım onlardan biraz uzakta oturacağım aşkımın oturdugu yerde...hayırlısı olsun en kötü günler bu yüzden olsun..allah kötü şeyler vermesin.

bunu hiç bilemeyeceğim babam vefat ettiği için. ama yaşasaydı ağlardı diye düşünüyorum. ağladığını biz görmesek bile yatakta, banyoda bir şekilde bize göstermeden ağlardı. kınam olacağı zaman anneme nasıl dayanacağım bilmiyorum. annemle yalnız yaşıyoruz ve ben evlenirsem benimle gelmeyeceğini söylüyor. sanırım o gece ağlamktan mahvolacağım :43:

Benim de babamla olan iliskim cok kuvvetlidir canım benim ya bir dedigimi iki etmedi hic.
O benim icin baska birsey!!
Tabiki canım, bitanem annemde aynı sekilde! Baba baz alındıgı icin öncelikle onu yazdım.
İkisini de cok ama cok seviyorum canlarım onlar benim.
Annem cok aglardı herhalde kına gecem de cok sulu gözlüdür zaten, ama babam sessizce aglardı sadece dedem ve babaannemin ölümünde gördüm agladıgını yüz ifadesi hep aynı ama göz yasları akıyordu bi sekilde. Onu öyle görmek kahretti beni ahh ahh !!:59:

Back